Menu

Christelijke voorleesboeken

Samen met uw zoon of dochter boekjes lezen is niet alleen heel leuk en gezellig, het is ook nog eens ontzettend goed voor de taalontwikkeling. Of u nu kiest voor een prentenboekje of een leesboekje, wij hebben allerlei christelijke voorleesboeken in ons assortiment waaruit u kunt voorlezen aan uw zoon of dochter.

Of u nu ‘s avonds een stukje voorleest voor het slapengaan, of op een ander moment van de dag, uw kindje kijkt hier hoogstwaarschijnlijk elke keer weer naar uit. Het is niet alleen even een gezellig momentje met papa, mama, opa of oma, maar ook een moment om belangrijke waarden mee te geven. Welk soort voorleesboekje u ook zoekt, wij hebben allerlei soorten christelijke boeken in ons assortiment.

Veel voorleesplezier met onze prentenboeken
In onze webshop en boekhandel heeft u een erg uitgebreid aanbod als het aankomt op christelijke voorleesboeken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de vele prentenboeken. Het voordeel van een prentenboek is dat u enerzijds zelf een leuk en leerzaam vertelling bij de platen kunt bedenken en zo helemaal op kunt gaan in het verhaal. Anderzijds kunnen kinderen zelf ook al vrij snel door zo’n boekje heen bladeren en hier veel leer- en kijkplezier aan beleven.

- Mijn groot dieren kijk- en zoekboek
- Pieter gaat naar school

Christelijke leesboeken voor kinderen
Naast prentenboeken hebben we ook tal van leesboeken voor kinderen in het assortiment, die u als voorleesboek kunt gebruiken. Samen lezen kan op ieder moment van de dag. Welk moment u ook kiest, samen een boekje lezen blijft een waardevol moment met uw zoon of dochter. In ons assortiment vindt u allerlei christelijke voorleesboeken. We geven u graag een aantal voorleestips.

- Grote voorleesboek van Cas en Maartje
- Jasper (meerdere delen)
- Sep en Sanne (meerdere delen)

Bijbelboekjes voor jonge kinderen
Naast prentenboeken en leesboeken hebben we ook bijbelboekjes die voor jonge leeftijden geschikt zijn. Daardoor kunt u ook voor een bijbelboekje kiezen om daaruit voor te lezen. Zo kan uw kind al vroeg vertrouwd raken met verhalen uit de bijbel. In deze boekjes worden bijbelverhalen op eenvoudige wijze verteld en uitgelegd.

- Bijbelse vertellingen (deel 1 + deel 2)
- Bijbelse verhalen voor kinderen
- Elke dag nieuw

Christelijke voorleesboeken bestellen bij Gebr. Koster
Wanneer u uw boeken bestelt bij Gebr. Koster kunt u rekenen op een aantal voordelen. Zo hoeft u bij een bestelling boven de €35,- euro geen verzendkosten te betalen. Heeft u uw bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan zorgen wij dat hij dezelfde dag nog naar u verstuurd wordt. Bovendien hoeft pas achteraf te betalen.