Menu

Christelijke spelletjes

Bent u gek op het spelen van spelletjes of wilt u uw kinderen spelenderwijs kennis laten maken met het Christelijke geloof? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse spelletjes zoals memory of kwartet. De spelletjes zijn geschikt voor alle levertijden en snel leverbaar.

De Christelijke spelletjes die u binnen ons aanbod vindt zijn geschikt voor jong en oud. Ze zijn zowel leuk als cadeau te geven als om zelf te spelen. Of u nu op zoek bent naar een spelletjesboek, bordspel of kaartspel. Bij ons vindt u het allemaal. Heeft u een vraag over een specifiek spel of staat het spel wat u zoekt er niet tussen. Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van een geschikt spel.

Onze top 4 Christelijke spelletjes
Dankzij ons ruime aanbod aan boeken, spelletjes en kaarten kan het soms lastig zijn om te vinden wat u precies zoekt. Om u te helpen bij het maken van een keuze hebben wij onze populairste christelijke spelletjes voor u op een rij gezet.

1. Denk en schrijfspelletjes 6+
Dit leerzame spelletjes voor kinderen staat vol leuke schrijf- en denk spelletjes. Zet je brein en je denkvermogen aan het werk en leer al spelend heel wat bij!

2. Het huis van Bas (spel)
‘Huis van Bas’ is een spannend bordspel voor 2 tot 4 personen. De losse kamers zorgen ervoor dat het huis van Bas elke speelronde weer anders is.  De spelregels zijn eenvoudig: Gooi 6 en pak een plaatje van de stapel. Staat het voorwerp in een van de kamers? Breng je pion dan naar die kamer. Hopelijk is die kamer hoger dan waar je net stond, want … wie als eerste op de zolder is, heeft gewonnen!

3. Memory Bijbelse geschiedenis
Unieke uitgave van Memory met plaatjes over de bijbelse geschiedenis. Onder elk plaatje is een onderschrift opgenomen, zodat kinderen er veel van kunnen leren. Ouders kunnen hun kinderen ook iets over de betekenis van de plaatjes vertellen.

4. Kijk en luister kwartet
Met kaarten en teksten die u kunt voorlezen is het de uitdaging om het juiste kwartet te vinden. Er zijn negen kwartetten samengesteld: vijf uit het Oude Testament en vier uit het Nieuwe Testament.

Bestel uw Christelijke spelletjes direct online
Kunt u niet wachten om de spellen te spelen? Bestel ze dan direct online. Wanneer u ze voor 16:00 besteld heeft u ze de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzendkosten wanneer u voor een bedrag boven de €35 besteld en kunt u altijd achteraf betalen. Hoe fijn is dat?