Menu

Christelijke romans

Bent u op zoek naar een nieuw boek om te lezen? Heerlijk om tijdens een vakantie, ‘s avonds of in het weekend te ontspannen met een goed boek. Voor een goed aanbod aan christelijke romans bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan christelijke leesboeken. Van kinderboeken en geschiedenis tot aan waargebeurde verhalen en romans.

Met een goede, spannende christelijke roman staat de tijd even stil. Sommige verhalen zijn zó goed dat u het boek simpelweg niet weg kunt leggen. Of u nu van historische romans houdt, romantische boeken of thrillers, er is voor iedereen een goed boek te vinden. In onze webshop vindt u een overzicht van alle boeken met een christelijk thema. Daarnaast kunt u wekelijks nieuwe inspiratie opdoen uit de boeken top-5.

Christelijke romans bij Gebr. Koster
Boekhandel Gebr. Koster heeft een ruim assortiment aan christelijke romans. Deze boeken geven een beschrijving of uiteenzetting van het Christelijke wereldbeeld. Het boek illustreert een plot en personages gebaseerd op verhalen in de Bijbel. Het kan ook zijn dat de boeken gaan over Christelijke thema’s. Hieronder vindt u een kleine greep uit het ons assortiment aan romans:

Eenvoudig geloof
Deze roman beschrijft de Amish geloofsleer. Ora en Irene verliezen hun dochters en zoeken troost in de Bijbel. De geloofsleer verwerpt echter de gedachte aan genade en verlossing wat leidt tot een moeilijk afscheid van familie, kerk en levensstijl.

Land van belofte
Dit boek van bestsellerauteur Lynn Austin vertelt een verhaal over 2 zussen uit het Victoriaanse Chicago. Ze verlangen naar avontuur en vertrekken naar de Sinaï-woestijn op zoek naar een bijbels manuscript. Lynn Austin is een populaire auteur van historische en Christelijke romans. In Nederland alleen heeft ze al meer dan 400.000 exemplaren van haar boeken verkocht. Ze schreef onder meer ‘De Boomgaard’ en ‘Dochters van de kust’.

Kersenbloem
Deze roman van Janny den Besten gaat over het voldoen aan verwachtingen van anderen en het zoeken naar de weg van God. Het verhaal beschrijft het leven van een jonge vrouw. Haar familie is naar Ierland verhuisd en zij woont in Nederland. In Ierland overlijdt haar vader en wordt haar moeder ziek. Ze is genoodzaakt ook naar Ierland te vertrekken om voor haar moeder te zorgen. Eenmaal daar stelt ze zichzelf de vraag is dit daadwerkelijk omdat God het van haar vraagt?

Nooit meer donker
Trudi Blom heeft al diverse romans op haar naam staan. Deze beschrijft het dagelijks leven van een reformatorisch gezin. Het gaat over levensvragen rondom geluk, liefde, gezondheid en geloof.

Deze en alle andere Christelijke romans vindt u in onze webshop. Laat u verrassen door ons grote aanbod van leesboeken, prentenboeken, theologie, bijbels en muziek. Of u nu een cadeau zoekt voor uzelf of voor iemand anders, er is voor iedere gelegenheid wel een passend cadeau. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek artikel, dan kunt u dit bij één van onze medewerkers vragen of kom eens langs in onze winkel in Barneveld.