Menu

Christelijke romans

Bent u op zoek naar een nieuw boek om te lezen? Heerlijk om tijdens een vakantie, ‘s avonds of in het weekend te ontspannen met een goed boek. Voor een goed aanbod aan christelijke romans bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan christelijke leesboeken. Van kinderboeken en geschiedenis tot aan waargebeurde verhalen en romans.

Met een goede, spannende christelijke roman staat de tijd even stil. Sommige verhalen zijn zó goed dat u het boek simpelweg niet weg kunt leggen. Of u nu van historische romans houdt, romantische boeken of thrillers, er is voor iedereen een goed boek te vinden. In onze webshop vindt u een overzicht van alle boeken met een christelijk thema. Daarnaast kunt u wekelijks nieuwe inspiratie opdoen uit de boeken top-5.

5 boeken die u gelezen moet hebben
Terwijl u op zoek bent naar een goed boek geven we u graag een aantal leestips. Deze vijf boektitels bezorgen u gegarandeerd veel leesplezier.  

1. Dochters van de kust - Lynn Austin
Lynn Austin staat bekend om haar historische romans. Ze schrijft het liefst verhalen over meerdere generaties vrouwen. Dochters van de kust is een prachtig familiesaga over de Nederlandse immigrante Geesje.

2. Een goede buur, een verre vriend - Jannie J. van Belzen - Poortvliet
Een prachtige historische roman die gebaseerd is op veel waargebeurde feiten over de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog.

3. Beter dan gedacht - Nettie Dees
Een familieroman over een leeg nest en over loslaten. ‘Beter dan gedacht’ is het los te lezen vervolg op ‘De derde dochter’ van Nettie Dees.

4. De eerste gijzelaar - Joel Rosenberg
Een spannende thriller die de actualiteit van morgen huiveringwekkend dichtbij brengt.

5. Kersenbloesem - Janny den Besten
Een boeiende roman over het voldoen aan verwachtingen van anderen en het zoeken naar Gods weg.

Voor 16:00 uur besteld? Morgen in huis!
Heeft u een mooi boek gevonden in onze webshop? Als u deze voor 16:00 bestelt kunt u morgen al genieten van uw nieuwe christelijke roman. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst met een bestelwaarde vanaf €35,- wordt uw bestelling gratis naar u verzonden.

Zoekt u een specifieke boektitel, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Het is namelijk mogelijk dat deze nog niet/ niet meer in de webshop staat terwijl we hem wel aan u kunnen leveren.