Menu

Christelijke muziek luisteren

Kunt u urenlang naar Christelijke muziek luisteren en houd u ervan om mee te zingen of komt u juist helemaal tot rust? Dan kunt u er voor kiezen om uw collectie christelijke cd’s uit te breiden. Gebr. Koster beschikt over een ruim aanbod cd’s, waardoor u altijd wanneer u wilt naar christelijke muziek kunt luisteren.

Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan christelijke cd’s. Of u nu op zoek bent naar een cd van een kinderkoor of naar een cd met kerstliederen. Bij ons vindt u het allemaal. Wilt u meer weten over het luisteren naar christelijke muziek of bent u benieuwd of wij de cd op voorraad hebben die aansluit op uw wensen? Bekijk ons volledige aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze populairste christelijke muziek op een rij
Het aanbod aan christelijke muziek binnen ons aanbod is erg divers. Om u een beter beeld te geven van de diversiteit hebben we onze vier populairste cd’s voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Elk zingt zijn Lof
Deze cd bevat 130 geestelijke liederen. De teksten zijn vanbevindelijk-gereformeerde dichters vanaf de Reformatie tot heden.De melodieën zijn óf bestaand met een nieuwe zetting, óf geheel nieuw. De liederen zijn bedoeld voor gebruik op school en in het gezin, maar kunnen ook door koren gebruikt worden.

2. Tot zijn eer liedbundel
Een selectie van bekende en minder bekende liederen. Geschikt voor gebruik in gezin, school, jeugdwerk en jongerenvakanties. 117 liederen, voorzien van een meerstemmige zetting, geschikt voor orgel of piano.

3. Wie heeft lust den heer
1600 mannen zingen Psalmen op hele noten in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee. Jaap van Rijn, orgel; Bert Noteboom, dirigent.

4. Looft den Heer
1600 mannen zingen Psalmen op hele noten met bovenstem in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee | Bert Noteboom - dirigent | Jaap van Rijn - orgel.

Meer weten over christelijke muziek luisteren?
Wilt u meer weten over het luisteren naar christelijke muziek of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod cd’s. Bekijk ze allemaal of neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Aan de hand van uw wensen denken we graag met u mee over welke cd het beste bij u past.

Het is ook mogelijk om bij onze fysieke winkel langs te komen in Barneveld. Onze muziek en boeken specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de cd die u zoekt.
fKunt u urenlang naar Christelijke muziek luisteren en houd u ervan om mee te zingen of komt u juist helemaal tot rust? Dan kunt u er voor kiezen om uw collectie christelijke cd’s uit te breiden. Gebr. Koster beschikt over een ruim aanbod cd’s, waardoor u altijd wanneer u wilt naar christelijke muziek kunt luisteren.