Menu

Christelijke luisterboeken

Bent u op zoek naar christelijke luisterboeken, waar u urenlang naar kunt luisteren? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Wij beschikken over een ruim aanbod aan vertel-cd’s in verschillende thema’s.

Of u nu op zoek bent naar een leerzame vertel cd voor kinderen of naar een spannend waargebeurd verhaal, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk ons volledige aanbod luisterboeken of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden wat u zoekt.

Onze favoriete christelijke luisterboeken op een rij
Ons aanbod aan luisterboeken is erg groot. Daarom hebben we voor u onze favoriete exemplaren op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriete luisterboek online.

1. De kleur van zand Luisterboek
Dit luisterboek bestaat uit drie verhalen over Tara en haar moeder die in een donkere kelder belanden, worden ze bevrijd. Het tweede verhaal gaat over de papa en mama die vaak ruzie hebben en het derde verhaal gaat over Joden die geloven dat Jezus de beloofde Messias was.

2. Christenreis en Genade Luisterboek
Het is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jongeman Christen. Deze man probeerde van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt.

3. Bijbelse vertellingen CD 1
Dit luisterboek is bedoeld voor kinderen. Verteld door dhr. H. Schipper en mevr. J.J. den Hertog-van der Woude.
God maakte alles, Geluisterd naar de duivel, Veilig in de ark, Jozef, David en Goliath, De geboorte van de Heere Jezus, De storm op zee.

4. Kerstverhalen
Deze luister cd staat vol mooie kerstverhalen verteld door dhr. C. van de Bovenkamp. Ook staan er mooie kerstliederen op de cd.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over christelijke luisterboeken of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk hier al onze luisterboeken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het (luisterboek die u zoekt.

Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u het pakketje de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding boven de €35,-. Wat wilt u nog meer?