Menu

Christelijke leesboeken voor het hele gezin (+ leestips)

Bent u op zoek naar christelijke leesboeken? Bij Gebr. Koster koopt u christelijke leesboeken voor heel het gezin. We hebben een ruim assortiment aan leesboeken en hier worden wekelijks nieuwe titels aan toegevoegd. Bij ons kunt u terecht voor christelijke leesboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Alle leesboeken in ons assortiment zijn gecategoriseerd op leeftijd en soort. Wanneer u op de leesboeken pagina bent ziet u alle boeken die wij in onze online webshop hebben, bent u echter op zoek naar een boek voor een specifieke leeftijdscategorie? Maak dan gebruik van de handige leeftijd filters. Daarnaast kunt u ook nog selecteren op soort, zo vindt u nog sneller wat u zoekt.

Christelijke leesboeken voor kinderen
We hebben een aantal christelijke leesboeken voor kinderen voor u uitgelicht. De kinderboeken zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën, daardoor kunt u eenvoudig een geschikt boek vinden.

- Voor kinderen jonger dan 6 jaar: ‘Een Bijbel voor de buurman’ van Nellie van Leerdam
- Voor kinderen vanaf 6 jaar: ‘Dick en Gerdy’-serie van M. Burghout-Huisman
In de boekjes van M. Burghout-Huisman beleven Dick en Gerdy telkens nieuwe avonturen. Dick en Gerdy zijn twee boswachterskinderen die allerlei dingen meemaken in het bos.
- Voor kinderen vanaf 8 jaar: Diverse boeken van Janwillem Blijdorp
Janwillem Blijdorp heeft diverse kinderboeken geschreven voor verschillende leeftijdscategorieën. De boekjes zijn leuk en spannend om te lezen voor kinderen.
- Voor kinderen vanaf 12 jaar: De ‘Niels’-serie van H. Marsman
In deze serie komen Niels en zijn broer Wouter in allerlei spannende situaties terecht. Als ze eenmaal een boek hebben gelezen willen ze waarschijnlijk zo snel mogelijk de hele serie uitlezen.

Christelijke leesboeken voor jongeren en volwassenen
Voor jongeren en volwassenen hebben we heel diverse leesboeken in ons assortiment waaronder romans, vaderlandse geschiedenis, maar ook waargebeurde verhalen en kerkgeschiedenis.

- Voor jongeren: De serie ‘Duiventil’ van Gerda Ronhaar
In het leven van de familie Van Til komt een grote verandering als dokter Van Til besluit een praktijk op het platteland over te nemen, waardoor het hele gezin moet verhuizen.
- Voor volwassenen: De boeken over ‘inspecteur Maritz’ van Sjoerd Veenman
De boeken over de christelijke inspecteur Maritz zijn vlot geschreven en makkelijk te lezen. Het zijn mooie boeken met een onverwacht plot.

Christelijke leesboeken kopen
Onze assortiment wordt wekelijks geactualiseerd en aangevuld. Daardoor kunnen wij u telkens verrassen met een nieuwe leesboeken. U kunt uw christelijke leesboeken online bij ons kopen, maar u bent ook van harte welkom in onze boekhandel in Barneveld.