Menu

Christelijke leesboeken

Kunt u uzelf urenlang vermaken met het lezen van christelijke leesboeken? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan christelijke leesboeken voor jong en oud. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een christelijke roman of naar een waargebeurd verhaal? Bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over onze christelijke leesboeken of bent u benieuwd welk boek het beste bij uw interesses past? Bekijk dan ons volledige aanbod leesboeken of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze boeken specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het boek die bij u past.

Onze favoriete christelijke leesboeken
Het aanbod christelijke leesboeken is erg groot. Om u een beetje op weg te helpen met het maken van een keuze hebben we onze 4 favoriete christelijke boeken voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel het boek wat u het meeste aanspreekt eenvoudig online.

1. Het rode lint
In de prachtige young adult ‘Het rode lint’ van Lucy Adlington naait de veertienjarige Ella jurken voor hooggeplaatste nazi’s in concentratiekamp Berkenwoud. Het leven in het kamp is zwaar, maar dan ontmoet Ella de dromerige Rose. Kan ze haar vertrouwen?

2. Alleen maar verliezers
Het jaar 1568 wordt over het algemeen beschouwd als het begin van de periode die wij nu kennen als de Tachtigjarige Oorlog. Deze oorlog begon als een Opstand in de Lage Landen. Een groep belangrijke edelen, onder aanvoering van Willem van Oranje, kwam in verzet tegen koning Filips de Tweede van Spanje, die het ook in de Lage Landen voor het zeggen had.

3. Het geestelijk huwelijk
Op een tere wijze wordt in deze uitgave de geestelijke omgang van de Kerkbruid met haar Bruidegom Christus omschreven. De beperkte omvang van het boek staat de diepgang niet in de weg. Integendeel, het valt op dat de schrijver een woord heeft voor iedereen.

4. Thuiskomst
'Thuiskomst' van Randy Alcorn is een aangrijpend verhaal over christenvervolging. Randy Alcorn is de auteur van meer dan dertig boeken, onder andere 'Deadline' en 'Moedig'. Voor de bestseller 'Thuiskomst' ontving hij in 2003 een Gold Medallion Award.

Bestel uw christelijke leesboeken eenvoudig online
Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan christelijke leesboeken voor jong en oud. De onderwerpen zijn erg divers waardoor er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is. Heeft u een specifieke vraag of wilt u advies over welk boek het beste bij uw wensen past. Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze boekhandel in Barneveld.