Menu

Christelijke kinderliedjes cd

Wilt u op een leuke en muzikale manier uw kinderen meer kennis meegeven van het Christelijke geloof? Dan zijn de Christelijke kinderliedjes cd’s iets voor u. De cd’s staan vol mooie liederen die makkelijk door kinderen meegezongen kunnen worden. Zeker wanneer uw kinderen in een kinderkoor zingen, naar Christelijke kinderopvang gaan zullen zij de liedjes herkennen.

Binnen ons ruime aanbod aan cd’s vindt u zowel luisterboeken als liedjes die speciaal voor kinderen zijn gemaakt. Gaat u voor ‘liedjes zien en zingen’ of voor ‘liedjes voor het slapen gaan’.Wilt u meer weten over onze Christelijke kinderliedjes cd’s of wilt u ze meteen bestellen? Bekijk ons volledige aanbod cd’s. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de cd de volgende dag in huis. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze favoriete Christelijke kinderliedjes cd’s op een rij
Dankzij ons ruime aanbod aan Christelijke cd’s voor kinderen hebben wij onze top 3 voor u op een rij gezet. Zo kunt u makkelijker een keuze maken welke cd het beste bij u past en ziet u in een overzicht een kleine greep uit al onze cd’s. Bekijk ze hier allemaal of laat u inspireren door onze top 3.

1. Voor de Allerkleinsten 2
Deze cd staat vol met kinderversjes gezongen voor peuters en kleuters. Bekende Christelijke liedjes als ‘Jacob’, ‘zie ik sterren aan de hemel staan’ en ‘de zondvloed’ vindt u op deze cd. Een erg leuke cd om samen met uw kinderen mee te zingen.

2. De mooiste kinderliedjes deel 4
De cd mooiste kinderliedjes deel 4 van Danielle van Laar bestaat uit 25 mooie Christelijke liedjes. Kunt u samen meezingen over ‘Jona’ of ‘de muren van Jericho?

3. Zing je mee… 2
Kinderkoor Zanglust zingt bekende psalmen om mee te zingen. Hoe ontroerend is het als kinderen die nog niet kunnen lezen met hun prille stemmetjes meezingen met deze psalmen. Ze raken zo vertrouwd met de woorden en melodieën van de prachtige psalmen. De cd is daarnaast een stimulans om samen te zingen in huiselijke kring.

Bestel uw Christelijke kinderliedjes cd online
Bent u net zo enthousiast over de cd’s vol met Christelijke kinderliedjes als wij? Bestel uw favoriete cd dan direct online. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen wanneer uw orderbedrag boven de €35 euro is.

Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u een specifieke vraag. Kom gerust lang in onze boekhandel in Barneveld of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over onze cd’s. Wij helpen u graag.