Menu

Christelijke kerstverhalen en wenskaarten

Christelijke kerstverhalen voor jong en oud zijn er in allerlei vormen en variaties. Van romantische leesboeken en waargebeurde verhalen tot gedichten en prentenboekjes. De gemeenschappelijke factor van deze boeken is dat ze ieder een kerstverhaal vertellen met een christelijke boodschap.

Wanneer u op zoek bent naar christelijke kerstverhalen, bijvoorbeeld voor de adventsperiode en de aansluitende kerstdagen, dan hebben wij een mooi, ruim aanbod voor u. Mooie boeken om zelf te lezen maar ook om cadeau te geven.

Reformatorische kerstverhalen voor volwassenen
Bijna alle kerstboeken in ons assortiment verwijzen direct of indirect naar het Kerstevangelie. De meeste kerstverhalen zijn ook heel geschikt om gebruikt te worden op scholen, verenigingen en binnen het gezin. We geven u een aantal leestips:

- De wijzen uit het oosten
- Maak u op, word verlicht
- Op weg - twintig kerstverhalen

Christelijke kerstverhalen voor kinderen
Voor kinderen in diverse leeftijden hebben we verschillende kerstboekjes in onze webshop. Leuke verhaaltjes om voor te lezen voor het slapen gaan, of voor de iets oudere kindjes om zelf te lezen. Behalve leesboekjes hebben we ook meerdere bijbelboeken beschikbaar waarin op eenvoudige manier de Kerstgeschiedenis wordt verteld. Heel leerzaam voor kinderen vanaf 4 jaar.

- Een bijzonder Kerstwonder - Marjanne Hendriksen
- Oliebollen voor Bram - Geesje Vogelaar - van Mourik
- Bijbelleesboekje NT 1 en NT 2

Christelijke wenskaarten
Ook voor wenskaarten kunt u bij onze christelijke boekhandel terecht. We hebben diverse prachtige kerstkaarten in ons assortiment met verschillende prints en motiefjes. Bestel online of bezoek onze boekhandel in Barneveld waar u ons volledige aanbod aan christelijke wenskaarten kunt bekijken.

Voor 16:00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis. Bovendien kunt u bij ons achteraf betalen en wordt uw bestelling vanaf €35,- gratis verzonden.