Menu

Christelijke kerstliederen cd

Kerst is vaak een fijne periode waarin we samenzijn en kerstliederen zingen. Om helemaal in de kerstsferen te komen kunt u er voor kiezen om een christelijke kerstliederen cd aan te schaffen. Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan cd’s vol met kerstliederen waar u urenlang naar kunt luisteren of mee kunt zingen. Wij kunnen niet wachten tot het 24 december is, u ook niet? Bestel uw favoriete cd dan nu alvast via onze webshop. Bekijk ons volledige aanbod kerst cd's en voeg degene die u het meeste aanspreekt toe aan uw winkelmandje. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de cd de volgende dag al in huis.

Onze favoriete christelijke kerstliederen cd’s op een rij
Ons aanbod aan cd’s met christelijke kerstliederen is erg groot. Het kan daarom zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij onze favoriete kerst cd’s voor u op een rij gezet, zodat u een betere keuze kunt maken. Laat u inspireren of neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

1.  Kinderen uit Rijssen zingen
Deze cd staat vol christelijke kerstliederen gezongen door het kinderkoor in Rijssen. Er komen 13 Psalmen aan bod.

2. Kerst Psalmdag
De cd begint met orgelmuziek van Wijnand Bos, vervolgens kunt u genieten van de 10 mooie samenzang psalmen.

3. Bekende kerstliederen 2
Jaap Kramer & Hendrik van Veen spelen bekende kerstliederen op orgel en vleugel. Van ‘stille nacht’ tot ‘o kindeke klein’, kunt u ze allemaal meezingen?

4. Kerst Den Haag
Een kerst cd van Evert van Veen. De cd staat vol met vele kerstliederen die worden gezongen in de kerk in Den Haag.

5. Christmas Classics
Een cd vol sfeervolle klassieke kerstmuziek. André van Vliet bespeelt de orgel, Anja van der Maten de hobo en Laura van der Stoep de viool. De cd bestaat uit 17 bekende kerstliederen, van Ave Maria tot Sussex Carol.

Bestel uw Christelijke kerstliederen cd online
Wilt u meer weten over onze Christelijke kerstliederen cd’s of bent u benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan al onze kerst cd’s of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de kerst cd die u zoekt.