Menu

Christelijke kalender 2021

Nooit meer speciale gelegenheden, verjaardagen of afspraken vergeten? Een christelijke kalender voor 2021 helpt u hierbij. Een kalender is namelijk een erg makkelijk hulpmiddel als geheugensteuntje waar u speciale momenten op kunt noteren. In ieder huishouden is er wel een te vinden, het is leuk om op te hangen en u ziet in een blik welke dag het is. Of u hem nu op het toilet of in de keuken ophangt, u vergeet nooit meer de verjaardag van uw oom of tante. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod christelijke kalenders voor 2021 of wilt u een advies of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte kalender.

Onze top 3 christelijke kalenders
Hoewel de keuze aan kalenders binnen ons aanbod erg groot is, hebben wij onze drie favoriete exemplaren voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u gemakkelijk een keus maken over welke kalender het beste bij u past.

1. Kalender groot 2021 Bygone Days: De Pine Ridge Art kalender bestaat uit 12 verschillende afbeeldingen. Hij is gedrukt op papier met linnenstructuur en verpakt in een geschenkenvelop. Het grote formaat van 34 cm bij 61 cm is geschikt voor in een grote kalender lijst.

2. Weet scheurkalender 2021: Deze christelijke scheurkalender staat vol weetjes over natuur, wetenschap, geschiedenis en de bijbel. Kan jij niet wachten om deze leerzame scheurkalender aan de muur te hangen?

3. Kalender groot 2021 Everyday Miracles: Deze legacy kalender met 12 verschillende afbeeldingen is gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur. U kunt de kalender eenvoudig ophangen aan het metalen oog. De kalender is 34 cm bij 61 cm en u ontvangt er twee gratis wenskaarten en een geschenkenvelop bij.

Meer weten over de agenda’s van Gebr. Koster?
De meeste kalenders van Gebr. Koster zijn maandkalenders en geschikt om op te hangen aan de muur. U vindt zowel grote als kleine kalenders binnen ons aanbod in verschillende thema’s. Zo is er voor ieder wat wils. Wanneer u meteen besteld heeft u de christelijke kalender voor 2021 de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u bij besteding boven de €35 euro van gratis verzendkosten.

Mocht u nu binnen ons aanbod online toch niet de kalender kunnen vinden die bij u past? Dan kunt u ook altijd bij ons langskomen in de fysieke boekhandel of contact met ons opnemen. Ons aanbod is nog groter dan wat u online kunt vinden. Bel ons via 0342-416986 of stuur een e-mail naar info@gebrkoster.nl. Wij helpen u graag.