Menu

Christelijke gedichten

Bent u op zoek naar boeken vol met christelijke gedichten, waardoor u uzelf kunt laten inspireren? Dan staan wij bij Gebr. Koster voor u klaar. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan gedichtenbundels. Zo beschikken wij over algemene gedichten maar voor het grootste deel bestaat ons aanbod uit gedichten met een christelijke thema van bekende auteurs. Bekijk het volledige assortimenten boeken met gedichten en vindt degene die het beste bij u past. Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u een advies over welk boek het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar.

Gedichten in alle soorten en maten
Onze categorie ‘gedichten en cadeau’ bestaat uit verschillende boeken en gedichtenbundels, vol met quotes, spreuken, citaten en meeslepende gedichten. Een groot deel van deze gedichten is geïnspireerd door het christelijke geloof en vertellen u over de relatie met God. De meeste gedichten zijn geschikt voor volwassenen en nodigen de lezer uit om over de geschreven teksten na te denken. De mooiste gedichten en inspirerende rijmen nemen u mee in de wereld van de dichters.

Onze top 3 gedichtenbundels
Om u te inspireren hebben wij onze 3 favoriete gedichten boeken voor u op een rijtje gezet.

1. Verzamelde gedichten van Inge Lievaart
De gedichten van Inge Lievaart zijn vol verlangen om God te zien en zijn stem te horen. Haar geloofsverwachting wordt heel authentiek verwoord. Het gaat over de relatie met god en nodigt de lezer uit om te antwoorden op zijn roepstem.

2. Verzamelde gedichten van Jaqueline van der Waals
Deze gedichtenbundel bestaat uit verschillende natuurgedichten en geloofspoëzie. Deze gedichten raken bij velen een gevoelige snaar, omdat ze reiken naar het diepe niveau van de ziel waar de mens zichzelf terugvindt.

3. Revius de mooiste gedichten
Deze bloemlezing biedt Revius’ mooiste geloofsgedichten, gekozen uit zijn dikke verzamelbundel Over-Ysselsche sangen en dichten.

Meer weten over onze christelijke gedichten?
Wilt u meer weten over ons aanbod christelijke gedichten of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Bekijk ons volledige aanbod gedichten of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze boeken specialisten staan voor u klaar.