Menu

Christelijke boekhandel Veenendaal

Voor christelijke boeken in een groot aantal uiteenlopende keuze gaat u naar Gebr. Koster, de meest uitgebreide christelijke boekhandel in de omgeving van Veenendaal. In ons assortiment vindt u de mooiste boeken om cadeau te doen of natuurlijk om lekker zélf te lezen. Studieboeken, kookboeken, bijbels, romans en muziekboeken, het aanbod van Gebr. Koster is heel divers. Een selectie van het assortiment van onze winkel is terug te vinden in de verschillende categorieën die u via het menu aan de linkerzijde kunt bekijken. Of blader eens door onze catalogus. Bent u op zoek naar een specifieke titel of auteur dan kunt u ook het zoekvenster bovenaan gebruiken. Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikt boek dan kunt u altijd de hulp van onze medewerkers inschakelen. Zij helpen u graag!

Persoonlijk advies
Voor persoonlijk advies bent u natuurlijk ook van harte welkom in de winkel van onze christelijke boekhandel in Barneveld, op slechts 20 autominuten van Veenendaal. Onze verkoopmedewerkers staan hier voor u klaar om u te voorzien van goed advies. Zij helpen u graag uw weg te vinden in ons zeer uitgebreide assortiment. Naast een grote collectie boeken met uiteenlopende thema’s en onderwerpen koopt u in onze christelijke boekwinkel ook wenskaarten, agenda’s en kalenders, puzzels, cd’s, luisterboeken, tijdschriften en babyalbums. Ontdek het allemaal tijdens een bezoek aan onze boekhandel. Benieuwd geworden naar onze winkel? Neem alvast een kijkje!

Exclusief bij Gebr. Koster
Wat maakt ons zo bijzonder als christelijke boekhandel in de regio Veenendaal? Bij Gebr. Koster hebben wij altijd de meest populaire christelijke boeken op voorraad. Duizenden christelijke boeken zijn hierdoor bij ons direct uit voorraad leverbaar. Behalve een grote voorraad hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met enkele exclusieve exemplaren, zoals antieke bijbels. Gebr. Koster is daarnaast ook een christelijke uitgeverij. Ieder jaar geven wij circa zeventig nieuwe boeken uit die uiteraard in onze winkel verkrijgbaar zijn.  

Kom langs bij onze Christelijke boekhandel in de buurt van Veenendaal
Bent u op zoek naar een bijzonder geschenk dan bent u bij Gebr. Koster dus aan het juiste adres! Met ons ruime aanbod en de hulp van onze vakkundige medewerkers vindt u bij ons een geschenk voor iedereen en voor elke gelegenheid. Een bezoek aan onze christelijke boekhandel in de buurt van Veenendaal is dus altijd de moeite waard.