Menu

Christelijke boeken voor moeders

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw moeder, oma, tante of buurvrouw? Of is het gewoon een cadeautje om uzelf te verwennen? Bij Gebr. Koster vindt u een ruim assortiment aan christelijke boeken variërend van boeken over de geschiedenis tot romans.

Met een goed boek kunt u heerlijk de tijd voor uzelf nemen. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en leef uzelf helemaal in in het verhaal. Hieronder vindt u een aantal boekentips voor moeders, die de moeite waard zijn om te lezen.  

Aan Moeder - ds. P. van Ruitenburg
Een klein boekje dat bedoeld is als bemoediging om het moederschap met vreugde en in afhankelijkheid van de Heere op te nemen.

Mijn moeders hoop - Francine Rivers
Een prachtig verhaal dat de gecompliceerde relaties belicht tussen moeders en dochters van verschillende generaties.

Elke dag moederdag - ds. A.C. Uitslag
Moeder zijn. Misschien is het wel de meest onderbetaalde en ondergewaardeerde baan ter wereld. In dit boek voert de auteur een pleidooi voor herwaardering van het moederschap. Met dit doel: onderstrepen dat moeders die vanuit Gods Woord hart hebben voor hun gezin van onschatbare waarde zijn voor kerk en samenleving.

Woorden van wijsheid voor moeders - ds. A. Schot
Een moeder neemt voor haar kinderen een grote plaats in. Zij droeg haar kinderen onder het hart en bracht hen ter wereld. Zelfs als de bloedband ontbreekt weten moeders kinderen een plaats in het hart te geven. De beste raad in dit boekje wordt gegeven door de moeder van de Heere Jezus. Zij sprak op de bruiloft te Kana: ‘Zo wat Hij ulieden zal zeggen, doet dat.’  Wat Gods Woord ons aanraadt en afraadt wordt in dit boekje uitgewerkt.

Bij Gebr. Koster slaagt u altijd voor een mooi cadeau, de website wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe titels. Heeft u een mooi boek gevonden? Bij ons betaalt u altijd achteraf.