Menu

Christelijke boeken online kopen

Er zijn tientallen sites waar u online christelijke boeken kunt kopen, maar welke site is veilig? Waar betaalt u veilig?

Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Naast onze fysieke boekenwinkel in het centrum van Barneveld hebben wij ook een online webshop.

Dankzij deze webshop kunnen klanten overal in Nederland christelijke boeken online kopen. Of u nu de eerste keer bij ons bestelt of al jaren klant bent: bij ons betaalt u pas voor uw boek of cd na levering. Dit geeft u het vertrouwen dat wij onze producten snel en veilig versturen. Bij de bestelling krijgt u een factuur, die u binnen dertig dagen kunt betalen.

Het meest complete assortiment
Wij hechten waarde aan een compleet assortiment. Wist u dat wij duizenden boeken uit voorraad kunnen leveren? Naast honderden verschillende Bijbels en allerlei christelijke boeken in verschillende categorieën, geven wij ook onze eigen boeken uit. Ieder jaar verschijnen er circa zeventig nieuwe eigen titels.

Wat vinden onze medewerkers?
Wist u dat alle boeken in onze webshop gelezen en beoordeeld zijn door medewerkers van Gebr. Koster? Bij veel van deze boeken staat de recensie onderaan de productpagina. Zo weet u of een boek een aanrader is en of het boek geschikt is voor u of de ontvanger van het boek.

Hoe werkt het?
Links ziet u alle categorieën. Klik op een categorie om te snuffelen in de digitale schappen. Ook kunt u helemaal bovenaan een zoekwoord invullen (bijv. als u de titel van het boek al weet, of een trefwoord). Rechts ziet u een lijst met de vijf populairste boeken. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!