Menu

Christelijke agenda 2021

Bent u op zoek naar een nieuwe christelijke agenda voor het jaar 2021? Dan zit u bij Gebr. Koster goed. Bij ons vindt u een ruime keus aan verschillende agenda’s. Van een fleurige agenda met bloemen tot een inhoudsvolle agenda met christelijke gedichten, psalmen en spreuken. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons vindt u het. Dankzij de agenda’s voor 2021 begint u het jaar goed geordend en zal u nooit meer een afspraak vergeten. Bent u benieuwd of wij de agenda binnen ons aanbod hebben die bij u past? Bekijk alle agenda’s of kom gezellig langs in onze boekhandel in Barneveld. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een agenda die bij u past.

Waarom kiezen voor een Christelijke agenda voor 2021?
De christelijke agenda’s voor 2021 zijn allemaal heel overzichtelijk en zorgen ervoor dat u niet zomaar een afspraak bij de tandarts of een verjaardag van uw nichtje vergeet. Maar ze zijn niet alleen heel praktisch, ze inspireren u dankzij de verschillende psalmen, bijbelteksten of quotes die er in staan. Een van de kenmerken van de christelijke agenda’s binnen ons aanbod is dat de agenda’s op zondag beginnen. De agenda’s zijn daarnaast erg leuk om op tafel of op uw bureau neer te leggen. De kleurrijke boekjes zijn namelijk een lust voor het oog met verschillende illustraties waar je meteen vrolijk van wordt.

Onze top 3 agenda’s voor 2021
Ondanks de ruime keus aan christelijke agenda’s zijn er toch een paar favoriete die we graag met jullie delen.

1. Candle Lights Agenda: Deze overzichtelijke ringband agenda is erg overzichtelijk en staat vol met prachtige gedichten. De agenda begint op zondag en staat vol inspirerende gedachten.

2.Terdege Agenda 2021: Dit is een agenda die je voor je plezier gebruikt en graag op tafel legt. De agenda biedt veel gebruiksgemak dankzij de voldoende ruimte voor notities of to-do-lijstjes. Binnen in staan mooie foto’s en inspirerende bijbelteksten.

3. Agenda 2021 Elke Dag Nieuw: De agenda speciaal voor moeders staat vol met mooie bijbelteksten en quotes over het moederschap. De sfeervolle en fijne agenda zorgt ervoor dat u meteen blij wordt en u uw planning eenvoudig kunt volgen.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze producten of wilt u een advies ontvangen over welke agenda het beste bij u past? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@gebrkoster.nl of bel ons via 0342-416986. Wij staan voor u klaar. Bent u er nu al helemaal uit welke u wilt bestellen? Als u voor 16:00 besteld, heeft u de agenda morgen in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding vanaf €35.