Menu

Christelijk prentenboek

Bent u op zoek naar een christelijk prentenboek waar u samen met uw kinderen doorheen kan bladeren en uit kunt voorlezen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod prentenboeken in verschillende thema’s. Of u nu op zoek bent naar een prentenboek over de Ark van Noach of over Nijntje, bij ons vindt u het allemaal.

Bekijk ons volledige aanbod prentenboeken hier of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het prentenboek die bij uw wensen past. Wanneer u het boek voor 16:00 besteld wordt het pakketje de volgende dag bij u thuis bezorgt.

Onze populairste christelijke prentenboeken
Gebr. Koster beschikt over een erg breed aanbod aan verschillende prentenboeken voor jong en oud. Om u een beter beeld te geven van de diversiteit, hebben we onze populairste christelijke prentenboeken voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet online.

1. Alle dieren in de Ark
Met dit boekje leert een kleuter of peuter niet alleen heel veel dieren, maar ook het alfabet kennen. Daarmee staat deze uitgave garant voor heel veel kijk- en voorleesplezier.

2. Rupsje nooitgenoeg
Het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg is al tientallen jaren wereldberoemd. Rupsje Nooitgenoeg kruipt als een klein rupsje uit zijn ei. Hij heeft honger, dus begint hij met eten, maar hij blijft daar maar mee doorgaan. Hij eet zich door allerlei eten heen, tot hij een hele grote dikke rups is. Dan bouwt hij een huisje en daar komt hij weer uit als een mooie vlinder.

3. Grote beer, kleine beer
Kleine Beer wil net zo groot en snel worden als zijn moeder. In de koude poolsneeuw laat Moeder Beer aan Kleine Beer zien hoe het is om groot te zijn. Dat is leuk, maar Kleine Beer besluit dat hij nu nog niet groot wil zijn, want klein zijn heeft ook zo zijn voordelen…

Bestel uw christelijke prentenboek eenvoudig online
Wilt u meer weten over het bestellen van een christelijk prentenboek of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan al onze prentenboeken en bestel uw favoriet eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u het boek de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij een minimaal orderbedrag van €35,-. U kunt bij ons ook altijd achteraf betalen. Wij sturen de factuur mee in uw pakket en per mail. Laat het gerust weten als u vragen heeft of als we u ergens mee kunnen helpen.