Menu

Christelijk boek

Gebr. Koster is een christelijke boekhandel, uitgeverij en webshop. Jaarlijks verschijnen er zo’n 50 nieuwe boektitels die we uitgeven in eigen beheer. Wanneer u op zoek bent naar een christelijk boek, voor uzelf of om cadeau te geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe boeken. Wekelijks voegen we nieuwe boektitels toe. Van christelijke romans tot waargebeurde verhalen, voor jong en oud. We doen ons best om u steeds opnieuw te verrassen met nieuwe verhalen. Daarnaast actualiseren we regelmatig de boeken top-5, om u te inspireren met verrassende boektitels. Neem dus regelmatig een kijkje op onze website als u op zoek bent naar een christelijk boek.

Christelijke boeken voor alle leeftijden
We hebben een erg compleet assortiment van christelijke boeken. Voor uzelf, maar ook voor kinderen in alle leeftijden. We vinden het belangrijk dat u voor iedere leeftijd een geschikt boek kunt  vinden. Wist u dat we vele duizenden boeken uit voorraad kunnen leveren? Van Bijbels tot leesboeken in diverse categorieën.

Aan de hand van onze categorieën kunt u eenvoudig zoeken naar een bepaald soort boek. Binnen deze categorieën hanteren we diverse filtermogelijkheden, bijvoorbeeld op soort maar ook op leeftijd. Alle boeken die in onze webshop staan zijn gelezen en beoordeeld door onze medewerkers. Bij veel boeken zult u dus ook een recensie vinden onderaan de productpagina. Aan de hand hiervan kunt u beoordelen of het boek geschikt is voor uzelf of voor de ontvanger van het boek.

Nieuw christelijk boek kopen
Wanneer u op zoek bent naar een nieuw christelijk boek hoeft u niet heel ons assortiment  door te spitten naar nieuwe boektitels. Juist voor het vinden van nieuwe boeken hebben we een aparte pagina met daarop het overzicht met alle recent verschenen christelijke boeken. Zoekt u een specifieke titel maar kunt u deze niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van een nieuw boek.

Als u voor 16:00 uur een bestelling plaatst in onze webshop heeft u deze de volgende dag in huis. Bovendien hoeft u bij ons altijd pas achteraf te betalen, de factuur wordt meegestuurd met uw pakket of u ontvangt hem per mail.