Menu

Chr. Romans

Houdt u er ook van om lekker op de bank neer te ploffen met een christelijke roman? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. U vindt bij ons een ruim aanbod aan Chr. Romans over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u het overzicht van onze populairste christelijke romans. Laat u inspireren en bestel het boek dat u het meest aanspreekt eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u de roman vaak de volgende al in huis.

Onze populairste christelijke romans
Omdat ons aanbod aan christelijke romans erg groot is hebben wij onze populairste exemplaren voor u op een rij gezet. Zo kunt u zelf laten inspireren en een betere keuze maken over welke roman het beste bij uw interesses past.

1. De bron van liefde
In ‘De bron van liefde’ van Lynn Austin komt arts Jimmy Barnett getraumatiseerd terug van de Tweede Wereldoorlog. Zijn beste vriendin Peggy Serrano herkent hem niet meer. Hij is er zo slecht aan toe dat hij op een psychiatrische afdeling belandt.

2. Een lied in de schaduw
‘Een lied in de schaduw’ van Lynn Austin is een spannende historische roman over ingewikkelde dilemma’s in oorlogstijd met het Hollandse platteland en Leiden als decor. Lena woont samen met haar man op een boerderij, waar ze besluit onderduikers te verbergen.

3. Bevestigd als de maan
In zeven overdenkingen wordt stilgestaan bij diverse Bijbelteksten waarin de maan centraal staat. Vaak is de maan - evenals de zon - in Gods Woord een beeld vol onderwijs. Beide hemelgetuigen spreken van Gods onuitsprekelijke trouw jegens een volk dat haar diepe ontrouw moet inleven.

4. Het lied van zussen
Het lied van de zussen van Louise Allan is een roman over muziek, moederschap en dromen, en de onverbrekelijke band tussen zussen. De gelukkige kindertijd van Nora en haar zusje Ida eindigt abrupt als hun vader overlijdt. De meisjes trekken in bij hun grootmoeder, die Nora aanmoedigt haar muzikale talent te ontwikkelen.

Bestel uw roman eenvoudig online
Heeft u tussen onze bovenstaande top 4 christelijke romans het geschikte boek voor u gevonden? Bestel hem dan eenvoudig online via onze webshop. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u het boek de volgende dag in huis. Besteld u voor meer dan €35,- dan wordt uw pakketje ook nog eens gratis thuisbezorgd. Hoe fijn is dat?
Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.