Menu

Chr. kinderboeken

Het lezen van een boek is niet alleen voor volwassenen erg ontspannend, ook voor kinderen is het een manier om even te ontsnappen aan de realiteit en zichzelf te verliezen in de fictieve wereld van het boek. Van voorleesverhalen en prentenboekjes voor de jongste kinderen tot aan chr. kinderboeken over de geschiedenis, romans en waargebeurde verhalen. In onze webshop vindt u verschillende soorten boeken voor alle leeftijdscategorieën.

Lezen is niet alleen heel ontspannend, het is ook ontzettend leerzaam. Kinderen leren bepaalde woorden herkennen en het helpt bij het aanleren van schrijven, zinsbouw en spelling. Het is dus heel erg goed voor hun taalontwikkeling. Bovendien verbetert het lezen van een boek de concentratie en is het goed voor het geheugen. De hersenen zijn tijdens het lezen namelijk hard aan het werk.

Wat zijn de leukste leesboeken van dit moment?
Ons assortiment leesboeken wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe titels. Daardoor kunnen we u keer op keer verrassen met nieuwe verhalen en leuke leesboeken. Ideaal voor de jonge boekenwurmen onder ons, die al veel leesboeken versleten hebben. Ook geeft het u de mogelijkheid om op ieder moment een geschikt cadeau te vinden voor een jarige of voor een andere bijzondere gelegenheid.

Kinderboeken gesorteerd op leeftijd
Eenvoudig en snel zoeken naar de juiste christelijke kinderboeken? In onze webshop is dat extra eenvoudig door het gebruik van de verschillende leeftijds filters. Op deze manier vindt u gemakkelijk de juiste leesboeken voor kinderen van een bepaalde leeftijd. Onze medewerkers hebben alle boeken zelf gelezen en beoordeeld, daarom zult u ten alle tijden de juiste, verantwoorde chr. kinderboeken per leeftijd vinden.

Chr. kinderboeken kopen?
Wilt u chr. kinderboeken kopen? Neem dan een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod in onze webshop. Maak gebruik van de diverse categorieën en leeftijds filters om sneller te vinden wat u zoekt. Staat een bepaalde boektitel er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om het voor u uit te zoeken.

Langskomen in onze christelijke boekhandel is natuurlijk ook een mogelijkheid. Onze winkel is gevestigd in Barneveld, en we zijn van maandag tot en met zaterdag dagelijks geopend. Naast chr. kinderboeken vindt u hier ook leesboeken voor volwassenen, bijbels, prentenboeken, vertel-cd’s en theologie boeken.