Menu

Boeken over Hitler

Wilt u uzelf verdiepen in de Tweede Wereldoorlog aan de hand van de boeken over Hitler? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan historische boeken, waaronder boeken over Hitler.

Wij zetten hieronder onze populairste oorlogsboeken voor u op een rij, zodat u een goede keuze kunt maken. Wilt u meer weten over een bepaald boek of wil u advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ons aanbod boeken over Hitler
Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan boeken over Hitler. Ontdek ze hieronder en bestel degene die u het meeste aanspreekt eenvoudig online:

1. Hitlers Antikwall
Hitlers Atlantikwall bevat meer dan 500 illustraties, waaronder 60 kaarten en diagrammen, speciaal gemaakte luchtopnamen, archiefbeelden en actuele opnamen van de Atlantikwall vanaf Zuidwest-Frankrijk via België, Nederland en Denemarken tot het noorden van Noorwegen.

2. Hitlers aanval op Rusland
Op 22 juni 1941 viel Adolf Hitler de Sovjet-Unie binnen met het sterkste leger dat de wereld ooit aanschouwde. De Duitse pantserdivisies rukten in adembenemend tempo op en omsingelden honderdduizenden Russische soldaten.

3. Het Ardennenoffensief
In 'Het Ardennenoffensief' staat militair-historicus Antony Beevor stil bij de grootste slag in West-Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 16 december 1944 begon de slag om de Ardennen. Het was Hitlers laatste poging het tij te keren.

Bestel boeken over Hitler eenvoudig online
Wilt u meer weten over ons aanbod aan boeken over Hitler of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk al onze Geschiedenis boeken. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek dat u zoekt.

Heeft u al een keuze gemaakt? Bestel het boek dan eenvoudig online en profiteer van gratis verzending vanaf €35,-. Daarnaast heeft u het boek de volgende dag al in huis als u voor 16:00 besteld.