Menu

Boek Tweede Wereldoorlog

Bent u op zoek naar een boek over de Tweede Wereldoorlog? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Wij beschikken over een erg ruim aanbod oorlogsboeken die u meenemen in dit duistere stukje geschiedenis.

Wilt u meer weten over onze Tweede Wereldoorlog boeken of heeft u een specifieke vraag? Lees dan verder of doe inspiratie op aan de hand van onze meest verkochte oorlogsboeken. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Wij helpen u graag.

Onze meest verkochte boeken over de Tweede Wereldoorlog
Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan boeken over de Tweede Wereldoorlog. Om u een beter beeld te geven over ons aanbod en u inspiratie te geven, hebben we onze meest verkochte oorlogsboeken op een rij gezet.

1. De Tweede Wereldoorlog in honderd foto’s
De oorlogsjaren komen steeds verder van ons af te staan. Althans, chronologisch. Emotioneel gezien is de oorlog nog steeds dichtbij. Dan zijn het vooral de beelden die het verleden zichtbaar en voorstelbaar maken. De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s is een nationaal project in het kader van 75 Jaar Vrijheid.

2. Tweede wereldoorlog
Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden' gaat zeker op voor het fotoboek 'De Tweede Wereldoorlog'. Ruim 900 zwart-wit foto's, verzameld door Micro De Get en van korte bijschriften voorzien door David Boyle, geven een duidelijk beeld van de gewelddadige gebeurtenissen tussen 1939 en 1945 tijdens het grootste mondiale conflict aller tijden.

3. Toen het oorlog was
Toen het oorlog was' is een informatief boek voor kinderen uit de bovenbouw die meer willen weten over de Tweede Wereldoorlog, met speciale aandacht voor Nederland. In 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog.

4. Hitlers Atlantikwall
Hitlers Atlantikwall bevat meer dan 500 illustraties, waaronder 60 kaarten en diagrammen, speciaal gemaakte luchtopnamen, archiefbeelden en actuele opnamen van de Atlantikwall vanaf Zuidwest-Frankrijk via België, Nederland en Denemarken tot het noorden van Noorwegen.

Bestel uw boek over de Tweede Wereldoorlog eenvoudig online
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een boek over de Tweede Wereldoorlog of wilt u vrijblijvend advies ontvangen? De specialisten van Gebr. Koster staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en wij helpen u bij het vinden van het boek dat u zoekt.

Wanneer u bij ons voor 16:00 besteld, zullen we het boek dezelfde dag nog versturen. Daarnaast profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-.