Menu

Bobbi boekjes kopen

Bent u op zoek naar een leuk boekje voor peuters vanaf 2 jaar? Dan zijn de boekjes van de serie ‘Bobbi’ wellicht iets voor u. De boekjes van de schrijfster Monica Maas zijn erg populair bij kinderen en in verschillende thema’s verkrijgbaar. Of u nu gaat voor ‘Bobbi naar de tandarts’ of voor ‘Bobbi gaat naar school’, bij ons vindt u ze allemaal. In totaal zijn er wel 48 boekjes met ieder een eigen thema. Aan de hand van deze thema’s leren kinderen hoe ze om moeten gaan met bepaalde situaties.

U kunt de Bobbi boekjes eenvoudig kopen via onze webshop. De boekjes zijn al verkrijgbaar vanaf €8,99 en wanneer u degene die u het meest aanspreekt voor 16:00 bestelt, heeft u hem de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat? Wilt u meer weten over onze boeken of heeft u een specifieke vraag? Bekijk hier al onze Bobbi boekjes of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag.

Onze favoriete Bobbi boekjes op een rij
Binnen ons aanbod vindt u een erg ruime keuze aan verschillende Bobbi boekjes met ieder een ander onderwerp. Daarom kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij onze populairste Bobbi boekjes op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Bobbi op vakantie
Blij rent Bobbi naar de auto, en zijn rugzak sleept hij mee. Hij roept: ''Wij gaan op vakantie naar een camping bij de zee!''

2. Bobbi naar de kapper
Naar de kapper gaan kan best spannend zijn. Vandaar dat een Bobbi-­boekje met dit thema al lang op vele verlanglijstjes staat. Nu moet ook beertje Bobbi eraan geloven; zijn haar is wel erg lang geworden. Samen met zijn papa brengt hij een bezoekje aan de kapsalon. Als hij klaar is, kan hij niet wachten om iedereen zijn nieuwe coupe te laten zien!

3. Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi mag een poesje uitzoeken Bobbi zou zo graag een huisdier willen! Hij heeft geluk, want zijn vader neemt hem mee naar het asiel. Welk dier zal hij kiezen? Bobbi krijgt een huisdier is een vrolijk herkenbaar boek voor peuters en kleuters. Want welk kind zou nou geen huisdier willen? Bobbi wil heel graag een diertje. Waar hij thuis voor zorgen kan. Een hond, een poes of een konijntje. Papa zegt: ‘Ik heb een plan!’

Bestel Bobbi boekjes eenvoudig online
Bent u net zo enthousiast over de Bobbi boekjes als wij? Ontdek dan al onze Bobbi boekjes en bestel ze eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u het boekje de volgende dag in huis. Hoe fijn is dat?
Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.