Menu

Blijf niet omzien

Dit product is uitverkocht
€ 12,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Nelleke Wander
  • Pagina's/nrs.: 191
  • Bestel nr: 9789462786479

beperkt op voorraad

‘Mijn moeder en zusje komen deze week ook nog kijken. Mijn moeder heeft wel geholpen met verven en behangen, maar de kamer nog niet ingericht gezien. Ik ben er zó blij mee! Het is echt leuk geworden.'

'Fijn dat je moeder komt. Heb je … en je vader, Liselot?' Er valt een stilte. Hij dringt al Liselots poriën binnen.'Ik heb geen vader meer!' snauwt ze dan.

Een nieuwe baan, een nieuwe toekomst! Dat is waar Liselot naar uitziet. Ze is blij dat ze het ouderlijk huis op de Veluwe met alle herinneringen kan verlaten. Een gezellige kamer in een voornaam grachtenpand in de stad – ze ziet het helemaal zitten.

Maar juist de onbekende stad, de nog onbekende kerk en haar nieuwe werk confronteren haar met het verleden. Krampachtig probeert ze het buiten te sluiten, maar dat heeft een prijs. De mensen die om haar geven, probeert ze zoveel mogelijk te ontlopen. Zelfs die sympathieke jongen, die met zijn prachtige ogen doordringt tot haar hart, houdt ze op afstand. Eenzaamheid blijft over.

Uiteindelijk begrijpt Liselot dat ze het verleden pas achter zich kan laten als ze het onder ogen ziet en ze zowel God als mensen toelaat tot haar hart.


Dit product is uitverkocht
€ 12,95