Menu

Bijbelse Spelletjes

Bijbelse spelletjes helpen kinderen en volwassenen op een leuke manier kennis te maken met de bijbel. Spelenderwijs zullen er onderwerpen aan bod komen uit de bijbel waardoor u meer leert over het geloof. Hoe leuk is dat? De spelletjes zijn niet alleen leuk voor uzelf of uw kinderen, ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven.

Bij Gebr. Koster vindt u verschillende bijbelse en christelijke spelletjes die voor kinderen en volwassenen. Of u nu op zoek bent naar een spelletjesboek, memory of kwartet. Bij ons vindt u het allemaal. Mocht u nu het spel wat u zoekt niet direct kunnen vinden of wilt u meer weten over een bepaald product. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag verder!

Onze favoriete bijbelse spelletjes op een rij
Om u een beter beeld te geven bij welke spellen we allemaal hebben, hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. Zo kunt u wellicht makkelijker een keuze maken. Bekijk onze favoriete bijbelse spelletjes hieronder:

1. Memory Bijbelse Geschiedenis
Unieke uitgave van Memory met plaatjes over de bijbelse geschiedenis. Onder elk plaatje is een onderschrift opgenomen, zodat kinderen er veel van kunnen leren. Ouders kunnen hun kinderen ook iets over de betekenis van de plaatjes vertellen.
2. Kijk en luister kwartet
Met kaarten en teksten die u kunt voorlezen is het de uitdaging om het juiste kwartet te vinden. Er zijn negen kwartetten samengesteld: vijf uit het Oude Testament en vier uit het Nieuwe Testament.
3. Huis van Bas (spel)
‘Huis van Bas’ is een spannend bordspel voor 2 tot 4 personen. De losse kamers zorgen ervoor dat het huis van Bas elke speelronde weer anders is.  De spelregels zijn eenvoudig: Gooi 6 en pak een plaatje van de stapel. Staat het voorwerp in een van de kamers? Breng je pion dan naar die kamer. Hopelijk is die kamer hoger dan waar je net stond, want … wie als eerste op de zolder is, heeft gewonnen!

Meer weten over de bijbelse spelletjes van Gebr. Koster
Bij Gebr. Koster vindt u een erg divers aanbod aan verschillende spellen. Van puzzels tot spelletjes boeken en van memory tot kwartet. Alle spelletjes zijn eenvoudig online te bestellen en wanneer u voor 16:00 besteld voor een bedrag boven de €35 euro heeft u de bijbelse spelletjes de volgende dag gratis in huis.

Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u een vraag over een bepaald spel of boek? Wij staan altijd telefonisch voor u klaar, maar het is ook mogelijk om bij ons langs te komen in de boekhandel in Barneveld. Zien we u binnenkort?