Menu

Bijbelse puzzel

Bent u ook zo gek op puzzelen en wilt u tegelijkertijd ook bezig zijn met het geloof? Dan kunt u er voor kiezen om een bijbelse puzzel te kopen. De puzzels zijn allemaal gebaseerd op een bijbels en nemen u mee naar deze tijd.

De puzzels werken erg ontspannen en kunnen u helpen om even uw hoofd leeg te maken. U vindt bij Gebr. Koster een ruime keuze aan verschillende puzzels die u hierbij helpen. Of u nu gaat voor de puzzel van de Ark van Noach of voor de mini puzzel Jona’s vlucht, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk al onze puzzels of contact ons gerust voor meer informatie over onze bijbelse puzzels.

Onze favoriete Bijbelse puzzels op een rij
Dankzij ons ruime aanbod en de enorme keuze uit verschillende puzzels hebben wij onze top 4 favoriete Bijbelse puzzels voor u op een rij gezet. Zo kunt u inspiratie opdoen en makkelijker een keuze maken over welke puzzel bij uw wensen past.
1. Puzzel Ark van Noach
 Op deze puzzel van de Ark van Noach staan verschillende dieren en geeft een kijkje in de bijbelse geschiedenis waarin Noach en zijn gezin en vele dieren de zondvloed overleefden. Het is een erg mooie puzzel om te maken van 100 stukjes. Hij is ook erg geschikt om samen met uw kinderen te maken waarbij u meer verteld over dit bijbelse verhaal.
2. Mini-puzzel Jona’s vlucht
Deze mini puzzel van slecht 40 stukjes neemt u mee naar het moment van Jona’s vlucht. Jona is de profeet die van God de opdracht kreeg om naar Nineve te gaan.
3. Mini-puzzel bij de waterput
Deze mini puzzel van 40 stukjes gaat over de vrouw bij de waterput. Jezus heeft met de vrouw op de afbeelding een goed gesprek. Ze gaat vervolgens naar huis met ‘levend’ water. Het leven van de vrouw kreeg hierdoor een mooie wending.
4. Mini Puzzel De Hogepriester
Deze mini puzzel van de Hogepriester bestaat uit 40 stukjes en is verkrijgbaar voor slechts €1,50. De Hogepriester die op de puzzel is afgebeeld staat voor een diep gevoel in geloof, kracht en vertrouwen.

Bestel uw Bijbelse puzzel direct online
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Bijbelse puzzel of wilt u een advies ontvangen over welke puzzel het beste bij u past? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de puzzel waar u naar op zoek bent. Contact ons gerust of bestel uw puzzel direct online. Bestel vandaag en u heeft het morgen in huis.

Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze fysieke boekhandel in Barneveld. Hier kunnen wij u persoonlijk helpen en heeft u een keuze uit een nog groter aanbod.