Menu

Bijbelse kleurkaarten

Een kaartje sturen voor een verjaardag, geboorte, doop of andere gelegenheid doen we allemaal weleens. Maar hoe leuk is het om dit kaartje nog specialer te laten zijn? Wanneer u een speciale kaart wilt geven kunt u kiezen voor de Bijbelse Kleurkaarten van Gebr. Koster. De kaarten vertellen allemaal een ander bijbelverhaal en vertellen een boodschap. U kunt de kaarten inkleuren met viltstiften, potloden of  krijtjes.

Kunt u niet wachten om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan en iemand blij te maken met uw creatieve kaart? Bestel de kleurkaarten dan direct online en u heeft ze de volgende dag al in huis. Bekijk het volledige assortiment Bijbelse Kleurkaarten of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over de kaarten.

Ons aanbod Bijbelse Kleurkaarten
Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u drie verschillende pakketten met Bijbelse Kleurkaarten. Ze zijn alle drie geïnspireerd door bijbelse verhalen en kunnen door u worden ingekleurd. Wij zetten de verschillende kleurkaarten graag voor u op een rij, zodat u in één oogopslag kunt zien welk pakket kleurkaarten u het leukst vindt.

1. 12 kleurkaarten deel 1 met bijbelse thema’s
De 12 kleurkaarten met bijbelse thema's zijn geschikt om te versturen met de post. De kleurplaten zijn afkomstig uit de series Bijbelleesboekjes Oude en Nieuwe Testament (Ditteke den Haan). De thema’s in dit deeltje zijn: schepping, zondvloed, Abraham, Jozef, David, Pascha, Kerst, storm op zee, blindgeborene, verloren schaap, Petrus.
 2. 12 kleurkaarten deel 2 met bijbelse thema’s
Ook dit setje met kleurkaarten is gebaseerd op bijbelse thema’s. De kleurplaten zijn afkomstig uit de series Bijbelleesboekjes Oude en Nieuwe Testament (BLBOT en BLBNT)
3. 12 kleurkaarten deel 3 met bijbelse thema’s
De nieuwste serie van de bijbelse kleurkaarten is ‘deel 3’. Deze kaarten bevatten thema’s als Adam en Eva, Noach, Abram, Jozef, de Israëlieten, David, de herders, de wijzen, Petrus, de verloren penning, Judas, het graf.

Bestel uw bijbelse kleurkaarten direct online
Wilt u iemand een originele kaart opsturen via de post in een bijbels thema? Bestel de kleurkaarten dan direct online. Wanneer u de kleurkaarten voor 16:00 besteld heeft u ze de volgende dag in huis. Bestelt u voor een bedrag boven de €35,- dan profiteert u bij Gebr. Koster van gratis verzendkosten. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen bij onze Christelijke boekhandel in Barneveld of om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze boeken specialisten staan graag voor u klaar!