Menu

Bijbels dagboek voor kinderen

Zoekt u een bijbels dagboek voor kinderen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Wij zijn een christelijke boekhandel waar u terecht kunt voor christelijke leesboeken, prentenboeken en bijbelse dagboeken voor volwassenen en kinderen. Een Bijbels dagboek voor kinderen stimuleert om dagelijks een stukje uit de Bijbel te lezen. Het biedt een bepaalde structuur die we soms nodig hebben om eraan herinnerd te worden om dagelijks een bijbelverhaal te lezen.

Veel bijbelse dagboeken zijn geschreven rondom een bepaald thema. Iedere dag wordt er een stukje van een bijbeltekst behandeld en wordt de tekst afgesloten met een vraag of overdenking. Dit motiveert om ook na het lezen van de tekst nog na te denken over de betekenis ervan.

Begrijp je Bijbel
Begrijp je Bijbel is een bijbels dagboek voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Jij kent de Bijbel wel. Iedere dag hoor je eruit voorlezen. De Bijbel is al heel oud. Dat kun je merken aan de woorden die erin staan. In dit dagboek worden moeilijke woorden uitgelegd. Zodat je begrijpt wat er staat en je het zelf kunt lezen: Gods Woord voor jou!

De Heere is mijn Herder
De Heere is mijn Herder gaat Over het leven van David. Achterin het boek zijn de feestdagen opgenomen. Elk stukje wordt afgesloten met een Psalmvers. Een Bijbels dagboek speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar.

Het visnet
In Het visnet is voor iedere dag een stukje geschreven over en woorden uit de Bijbel. Woorden zoals: aanroepen, navolgen, liefde, erfzonde, verzoenend bloed, troost, begeren, opmerken, vrede, amen, en nog vele andere begrippen. De woorden worden in dagboekvorm duidelijk uitgelegd aan kinderen vanaf 8 jaar.

Deze en alle andere Bijbelse dagboeken vindt u in onze webshop. Laat u verrassen door ons brede assortiment aan leesboeken, prentenboeken, theologie, bijbels en muziek. Voor uzelf of voor iemand anders. Gebr. Koster heeft voor iedere gelegenheid het juiste cadeau. Bent u op zoek naar een specifiek boek? Vraag ernaar bij onze medewerkers, of kom langs in onze boekhandel in Barneveld.