Menu

Bijbels dagboek volwassenen

Bent u op zoek naar een bijbels dagboek voor volwassenen die u thuis kunt gebruiken? Dan zit u bij Gebr. Koster goed. U vindt bij ons een ruime keuze uit bijbelse dagboeken voor mannen, vrouwen en kinderen. Kortom voor iedere leeftijd vindt u bij ons een geschikt dagboek die u stimuleert dagelijks na te denken over bijbelteksten.

Bent u benieuwd of wij het bijbels dagboek voor volwassenen binnen ons aanbod hebben die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod dagboeken. Het is heel persoonlijk welke het beste bij u past, maar wij adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of laat u inspireren door onze top 3 dagboeken voor volwassenen. Wij staan voor u klaar.

Onze top 3 bijbelse dagboeken voor volwassenen
Dankzij ons grote aanbod aan verschillende bijbelse dagboeken voor volwassenen, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom hebben wij onze favorieten voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw dagboek direct online.

1. Dagboek voor jou
Dit christelijke dagboek is geschreven door Evert Kuijt voor jongvolwassenen. De teksten zijn afgestemd op de belevingswereld van jonge mensen. Zowel voor het dagelijks- als het geestelijk leven.
 
2. Fontein van heil
Dit bijbelse dagboek voor volwassenen is geschreven door Ds. J. Roos e.a. Het dagboek gaat over de vermaning om het heil niet te zoeken in de dingen van de tijd, want die vergaan. er wordt gewezen op de noodzakelijkheid van bekering en het beoefenen van de vreze des Heeren.

3. Uit de diepten roep ik tot u
In dit dagboek van Maarten Luther komt het thema ‘gebed’ aan bod. Steeds komt Luthers grote pastorale bewogenheid aan het licht. Hij bestraft, troost en vermaant, maar niet zonder de zaligheid en het geestelijke welzijn van zijn hoorders en lezers op het oog te hebben. Bij ieder stukje is de herkomst vermeld, samen met een bijbeltekst en een te lezen schriftgedeelte.

Bestel uw bijbels dagboek voor volwassenen bij Gebr. Koster
Wilt u meer weten over onze bijbelse dagboeken voor volwassenen of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk hier meer en bestel uw dagboek direct online. U hoeft niet lang te wachten, want wanneer u voor 16:00 besteld, kunt u de volgende dag al beginnen met lezen. Ook profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie, contact ons dan vrijblijvend.