Menu

Bijbel met slot

Naast de standaard bijbels die we verkopen vindt u in ons aanbod ook antieke bijbels met slot. Deze bijbels zijn vaak meer dan 100 jaar oud en beschikken over een zilveren of koperen slot. De bijbels zijn erg uniek en daarom vaak hoger geprijsd dan de standaard bijbels.

Wilt u meer weten over onze bijbels met slot of heeft u een specifieke vraag? Bekijk dan al onze antieke bijbels of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag advies en denken met u mee over welke bijbel met slot het beste bij uw wensen past.

Onze antieke bijbels met slot op een rij
Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan bijbels met een slot. Om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden hebben we onze drie favoriete bijbels met sloten op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Antiek Geb. GBS d34ak
Deze antieke bijbel beschikt over een koperen slot roos en index. Verkrijgbaar voor €290,-.

2. Antiek Geb. GBS h32az
Deze GBS bijbel statenvertaling met psalmen en 12 gezangen heeft een donkerbruine kaft en een zilver slot. Verkrijgbaar voor €337,-.

3. Bijbel met uitleg k leer sloten
Bijbel met uitleg in leren band met platte koperen sloten. Verkrijgbaar voor €199,-.

4. Antiek GEB GBS d32az
Deze bijbel met zilveren slot is ook leverbaar in major. Verkrijgbaar voor €325,-.

5. Antiek GEB Zakbijbel met zilveren bloem
Deze antiekgebonden micro zakbijbel met blindstempel in lederen band met zilveren bloemknop is een uitgave van Jongbloed en ook verkrijgbaar in GBS. Verkrijgbaar vanaf €242,-.

Bestel uw bijbel met slot bij Gebr. Koster
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een antieke bijbel met slot? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan bijbels met een slot in diverse prijsklassen. Bekijk hier al onze antieke bijbels of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag en helpen u bij het vinden van de bijbel die u zoekt. Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in onze boekhandel in Barneveld.

Wanneer u uw bijbel voor 16:00 besteld, heeft u hem morgen in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-.