Menu

Bijbel met Psalmen

Een Bijbel met psalmen is geschikt voor gebruik tijdens de kerkdienst. U kunt hiermee gemakkelijk de dienst volgen en meezingen of meelezen met de psalmen die tijdens de dienst ten gehore worden gebracht. Met een Bijbel met psalmen heeft u altijd alles bij de hand. Vind uw Bijbel met psalmen in onze Christelijke webshop.   

Psalmen
Psalmen zijn gezongen teksten uit de Christelijke religie. Met behulp van psalmen richten mensen zich tot God in nood, in dank of in lof. Al deze liedvormen zijn opgenomen in het Bijbelboek Psalmen uit het Oude Testament. In de Bijbel staan ook nog andere gezongen teksten. Deze worden ook wel lofzangen of kantieken genoemd.

Het Bijbelboek Psalmen bestaat uit 150 liederen. Deze worden in vijven gedeeld namelijk: psalm 1-41, 42-72, 73-89, 90-106 en 107-150. Daarnaast worden psalmen vaak onderverdeeld in verschillende categorieën. Klaagpsalmen, dankpsalmen en lofpsalmen komen het vaakst voor. Wilt u graag een Bijbel met Psalmen voor tijdens de kerkdienst? Gebr. Koster heeft verschillende Bijbels met psalmen beschikbaar.

Bijbels met psalmen
Één van de meest gebruikte bijbels is de statenvertaling met psalmen. Deze Bijbel is uitgevoerd als statenvertaling en bevat alle psalmen uit het Bijbelboek Psalmen. Met het handige formaat van 10,5 cm bij 16,5 cm kunt u uw Bijbel gemakkelijk meenemen naar de dienst. Hij is beschikbaar in zwart,  leder en kleursnede.

Psalmen met grote letters
Onze verschillende Bijbels met psalmen zijn ook beschikbaar met grote letters. Dit is erg waardevol voor iedereen die moeite heeft met het lezen van het kleine lettertype. De letters zijn groter afgedrukt waardoor het makkelijker is mee te kunnen lezen en zingen met de psalmen in de Bijbel. Vind uw Bijbel met grote letters in onze webshop.

Bijbels met psalmen voor kinderen
Binnen ons ruime assortiment hebben we ook Bijbels met psalmen voor kinderen. Dit boek bevat 25 prachtige psalmen die geschikt zijn voor de jongste kinderen. Iedere psalm heeft een mooie illustratie op de pagina. Het boekje is in een handig formaat geprint en kan daardoor makkelijk meegenomen worden naar de kerkdienst.

Uiteraard kunt u bij ons uw nieuwe Bijbel en psalmboek los van elkaar kopen. We hebben diverse nieuwe en antieke bijbels in ons assortiment. Het is echter ook mogelijk om een Bijbel met psalmen in een te kopen. Bekijk alle Bijbels met psalmen in onze webshop!