Menu

Bijbel bmu GROOT zwart goud

€ 119,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789462785861

De Bijbel in de Statenvertaling is een betrouwbare vertaling van de Hebreeuwse en Griekse grondtalen van het Oude
en Nieuwe Testament. Daarom is in de Bijbel met uitleg de onveranderde Bijbeltekst (GBS-versie) in de Statenvertaling opgenomen.
Daarnaast biedt de Bijbel met uitleg een schat aan informatie óver de Bijbeltekst. Om de Bijbelgedeelten heen zijn inleidingen te vinden
op de verschillende Bijbelboeken, informatie over de tijd waarin een Bijbelgedeelte tot stand kwam, maar ook landkaartjes, foto’s en illustraties over de plaatsen waarover in de tekst geschreven wordt. De Bijbel met uitleg, met de berijming van de Psalmen (1773) en de formulieren, is geschikt voor persoonlijk gebruik, catechese, verenigingswerk en op scholen.

Harde band met goudsnede, 190 x 270 mm, zwart U vindt in de Bijbel met uitleg de Bijbeltekst zoals die is verzorgd door de GBS met in de kantlijn synoniemen voor moeilijke of verouderde woorden. Bij elke tekst wordt een korte verklaring gegeven. In kaders worden kernwoorden, gebruiken in de Bijbeltijd en (historische) achtergronden toegelicht. Elk Bijbelboek begint met een inleiding. Ruim tweehonderd kaarten en tal van tijdbalken maken de Bijbelse geschiedenis inzichtelijk. In deze uitgave is naast de Statenvertaling ook de berijming (1773) van de Psalmen en de formulieren opgenomen.


€ 119,95