Menu

Beste oorlogsboeken

Bent u op zoek naar de beste oorlogsboeken om toe te voegen aan uw collectie? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim assortiment oorlogsboeken uit verschillende tijdperken.

Wij vertellen u graag meer over onze oorlogsboeken en we zetten onze favorieten voor u op een rij. Lees meer of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek dat u zoekt.

Onze beste oorlogsboeken op een rij
We beschikken over een groot aantal geschiedenisboeken waarin de oorlog centraal staat. Om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden zetten we onze best verkochte exemplaren voor u op een rij.

1. Het Ardennenoffensief
In 'Het Ardennenoffensief' staat militair-historicus Antony Beevor stil bij de grootste slag in West-Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 16 december 1944 startte de slag om de Ardennen. Het was Hitlers laatste poging het tij te keren. Zijn jonge officieren waren erop gebeten om de nietsontziende opmars van de geallieerden en het Rode Leger te stuiten.

2. Rode Hongersnood
In Rode hongersnood vertelt Anne Applebaum het onthullende en controversiële verhaal over de hongersnood die Oekraïne doelbewust veroorzaakte, en die tot op de dag van vandaag sporen achterlaat. In 1929 lanceerde Stalin de collectivisatie, die Sovjetboeren dwong hun land en bedrijf op te geven voor nieuwe collectieve boerderijen. Het resultaat was een enorm voedselgebrek, dat de meeste doden veroorzaakte in de Europese geschiedenis.

3. Toen het oorlog was 1914 - 1918
‘Toen het oorlog was, 1914-1918’ is een prachtig verzorgd non fictie-kinderboek over de Eerste Wereldoorlog. Dit informatieve boek heeft oog voor het internationale verloop van de oorlog, maar vooral ook voor de situatie in Nederland en België. Een prachtige uitgave vol historische fotografie en fullcolour-illustraties.

Waarom Oorlogsboeken bij Gebr. Koster Kopen?
- Expertise: Bij Gebr. Koster zijn we gespecialiseerd in oorlogsboeken en hebben we diepgaande kennis van dit genre.
Uitgebreide Collectie: Onze collectie oorlogsboeken is een van de grootste en meest diverse in Nederland. U vindt bij ons zowel bekende klassiekers als zeldzame vondsten.
- Kwaliteit: Wij geloven in het leveren van de hoogste kwaliteit boeken. Elk boek in onze collectie wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd.
- Passie: Ons team deelt een diepe passie voor geschiedenis en oorlogsverhalen, en we delen graag onze liefde voor dit genre met onze klanten.

Bestel oorlogsboeken eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze oorlogsboeken of wilt u advies ontvangen over welk boek het beste bij u past? Bekijk dan hier ons volledige aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek dat bij u past.

Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in onze boekhandel in Barneveld, maar ook online bestellen gaat bij ons heel makkelijk. U kunt achteraf betalen en u heeft het boek vaak de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding vanaf €35,-