Menu

Beste historische boeken

Bent u op zoek naar een historisch boek? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Om u een beter beeld te geven van ons aanbod en om u te inspireren, hebben we onze beste historische boeken voor u op een rij gezet.

Hieronder leest u alles over onze beste historische boeken en kunt u het boek dat u het meeste aanspreekt eenvoudig online bestellen. Voor meer informatie over een boek of vrijblijvend advies, kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Een ruime collectie historische boeken
Bij Gebr. Koster streven we ernaar om een uitgebreide collectie historische boeken aan te bieden, zodat er voor iedere liefhebber iets te vinden is. Of u nu geïnteresseerd bent in de Oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance, de Wereldoorlogen of een ander specifiek historisch tijdperk, wij hebben een breed scala aan boeken die aan uw behoeften voldoen. De boeken zijn ingedeeld in verschillende categorieën, wij zetten ze voor u op een rij:
* Oudheid en beschavingen
* Middeleeuwen en Ridderschap
* Ontdekkingsreizen
* Gouden Eeuw en Renaissance
* Kolonialisme en Wereldoorlogen
* Hedendaagse geschiedenis

Onze beste historische boeken op een rij
Om u een beter beeld te geven van onze collectie hebben we onze best verkochte historische boeken voor u op een rij gezet:

1. Tweede wereldoorlog
Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. Dit fotoboek staat vol met 900 zwart-wit foto’s uit de tweede wereldoorlog. het is een aangrijpend boek waarin de strijd goed in beeld is gebracht.

2. Karel V
Karel V: Keizer van een wereldrijk 1500-1588' van Wim Blockmans is het standaardwerk over het leven van keizer Karel de vijfde. De gezaghebbende auteur laat in zeven thematische hoofdstukken zien hoe de keizer jammerlijk faalde in zijn bedoelingen.

3. Rode Hongersnood
In Rode hongersnood vertelt Anne Applebaum het onthullende en controversiële verhaal over de hongersnood die Oekraïne doelbewust veroorzaakte, en die tot op de dag van vandaag sporen achterlaat.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Bij Gebr. Koster staan we graag voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een goed historisch boek. Wij geven u graag advies aan de hand van uw wensen, zodat u eenvoudig het boek vindt dat bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.