Menu

Beschadigd

€ 15,90 € 4,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Teunie Suijker
  • Pagina's/nrs.: 182
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789033130069

Een superleuke vriendengroep, creatief, goed kunnen skaten en misschien verliefd... Dat hoort bij Esmé. En toch gaat het niet lekker met haar.

Als de populaire Maud bij hen in de klas komt, hebben haar vrienden het alleen maar over haar gave vlogs. Esmé voelt zichzelf steeds lelijker en dommer. Nare, sombere gedachten lijken de baas over haar te worden.
Dan ontdekt ze dat haar nare gevoel even verdwijnt als ze zichzelf pijn doet. Ze kan er altijd mee stoppen, denkt ze, want ze is de baas over zichzelf. Maar dat blijkt heel moeilijk te zijn.

Heeft ze ooit het lef om haar geheim te vertellen? En durft ze het nog aan om een feest te geven? Zal Martijn nog komen? Op een dag gaat het echt mis en neemt Esmé een moeilijke beslissing.

Onze recensie: Dit boek neemt je mee in het leven van Esmé. Esmé lijkt een geweldig leven te hebben, ze heeft een leuke vriendengroep, ze is creatief en kan goed skaten. Toch nemen de depressieve gevoelens steeds meer toe. Als ze er achter komt dat wanneer ze zichzelf snijdt, ze het probleem voor een tijdje niet meer voelt, durft ze haar gedachtes helemaal niet meer te delen. Ze schaamt zich zo erg. Beschadigd is een heel mooi, maar ook indrukwekkend verhaal en zeker een aanrader voor jou! 


€ 15,90 € 4,99