Menu

Bedreigd

€ 10,00
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Sjoerd Veenman
  • Pagina's/nrs.: 175
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789055516988

laatste exemplaar

Een zaak voor inspecteur Maritz

Een dreun, gevolgd door het geluid van versplinterend glas. (…) Hij schrikt zo dat hij zich even niet kan verroeren. Twee, drie lange seconden staat hij als aan de grond genageld. Dan laat hij zich op zijn knieën zakken. Het is zover, een aanslag! Hij wordt beschoten. Heeft hij hier niet steeds op gewacht?

Als inspecteur Maritz de opdracht krijgt om de impopulaire wethouder Werner te beschermen, blijkt algauw dat er meer gevaren dreigen, en niet alleen voor Werner. Toch staat Maritz voor raadsels als de bedreiging steeds ernstiger vormen aanneemt. Werner heeft genoeg vijanden, maar het komt aan op bewijzen.

Tot zijn verrassing vindt Maritz de antwoorden op zijn vragen op een andere plaats dan hij had verwacht.

De Nederlandse Bibliotheek Dienst over ‘Zwerver’:                                                               Er zijn veel verdachten, de plot is verrassend!

Onze recensie:                                                                                                                        De boeken over inspecteur Maritz zijn door de korte hoofdstukken makkelijk te lezen, ook voor mensen die niet veel lezen. Het zijn vlot geschreven boeken over de christelijke inspecteur Maritz die enerzijds binnen zijn onchristelijke team een voorbeeld probeert te zijn door zijn christelijke leefwijze en visie. Anderzijds is hij een detective die als belangrijkste doel heeft de misdaden die hij voorgelegd krijgt op te lossen. Dit doet hij door een creatieve manier van denken en werken. Het zijn mooie boeken met een onverwacht plot. Heerlijk voor in de vakantie of tussendoor om de gedachten te verzetten en mee te denken met het werk van inspecteur Maritz. 


€ 10,00