Menu

Bede en boete in een bange tijd

€ 3,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. C. Sonnevelt
  • Geniet
  • Bestel nr: 9789057415401

Bede en boete in een bange tijd. ‘Blaast de bazuin te Sion; heiligt een vasten, roept een verbodsdag uit’, zo lezen wij in Joël 2 vers 15. In een tijd van grote nood moest het volk verzameld worden in Gods huis en werden de priesters opgewekt te wenen tussen het voorhuis en het altaar.

Ook vandaag is er alle reden tot zo’n ‘verbodsdag’, zo’n dag van afzondering, van boete en gebed. Het coronavirus trekt als een gesel over de aarde, maar wie let erop? Gods oordelen hangen laag, maar wie komt ermee op de rechte plaats? Wie vlucht ermee tot het altaar der verzoening dat op Golgotha staat opgericht?

De twee preken in deze brochure zijn bedoeld als een opwekking om die plaats te zoeken en te vinden. Persoonlijk en gezamenlijk. In de binnenkamer en in de samenkomst van de gemeente. Op een dag van afzondering, maar – als het goed is – ook van dag tot dag.


€ 3,95