Menu

Babyalbum voor een meisje kopen?


Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een pasgeboren meisje of wilt u zelf een speciaal babyalbum kopen om alle bijzondere momenten van uw kleine meid vast te leggen? Een fotoalbum of babyalbum is het meest bijzondere fotoalbum die u zult samenstellen van uw kind. Dit album zal erg worden gewaardeerd, wanneer u dit jaren later samen met uw kind terug kijkt. Bij Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan verschillende babyalbums voor meisjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een typisch roze babyalbum of naar een meer neutraal babyalbum voor meisjes in het wit met olifantjes met ballonnetjes, bij ons vindt u het allemaal. De keus voor welk babyalbum u gaat is geheel aan u zelf.

Leg uw speciale momenten vast
Van de eerst glimlach tot de eerst stapjes, al deze speciale momenten wilt u natuurlijk vastleggen en bewaren in een mooi album. De babyalbums voor een meisje zijn hier erg geschikt voor. De verschillende vrolijke albums hebben mooie illustraties op de voorkant en beschikken over genoeg ruimte om foto’s van verschillende formaten in te plaatsen. De eerste bladzijden van de meeste albums bevatten ook illustraties waar u de belangrijkste foto’s en momenten kunt uitlichten. Hoe u de binnenkant van het album verder inricht is helemaal aan uzelf. Werk bijvoorbeeld met verschillende kleuren stift en leuke bijschriften bij de foto’s om het album nog persoonlijker en creatiever te maken. Kunt u ook niet wachten om de plakstift en schaar erbij de pakken en er een echt kunstwerkje van te maken?

Kwalitatief babyalbum voor meisjes
De babyalbums van Gebr. Koster zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Ze beschikken bijvoorbeeld over een harde cover met een kunstof coating zodat het album is beschermd tegen vuil en vocht. Verder zijn de pagina’s van de meeste albums gemaakt van zuurvrij papier en zitten er schutter vellen gemaakt van pergamijn tussen de bladzijden. Dit zorgt er voor dat het album nog langer mee gaat en de foto’s goed beschermd blijven. Zo zult u na tientallen jaren wanneer het boekje ter herinnering aan de speciale momenten er weer wordt bij gepakt zien dat de foto’s nog steeds van goede kwaliteit zijn.

Een babyalbum kopen bij Gebr. Koster?
Heeft u binnen ons aanbod het fotoalbum gevonden die u zocht? Wanneer u de bestelling voor 16:00 plaatst, zal u het babyalbum morgen in huis hebben. Daarnaast profiteert u van gratis verzending vanaf 35 euro en betaald u altijd achteraf. Hoe fijn is dat? Wilt u nu voordat u een aankoop doet eerst een advies ontvangen of meer informatie willen krijgen over een product? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze winkel in Barneveld.