Menu

Babyalbum voor een jongen kopen?

De eerst glimlach, eerste hapjes of eerste stapjes, deze bijzondere momenten zijn onvergetelijk en daarom erg leuk om vast te leggen in een speciaal babyalbum voor jongens. Zo kijkt u jaren later opnieuw terug op deze bijzondere momenten. De verschillende blauwe fotoalbums zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Van een illustratie met een konijn op de voorkant tot een blauw album met een een venster waar een foto van de baby in kan. Dankzij onze ruime keus aan babyalbums kiest u zelf eenvoudig welke u het leukst vindt of welke u het beste bij de persoon voor wie u het babyalbum koopt vindt passen. Bekijk alle babyalbums voor jongens of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over de speciale fotoalbums. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

Persoonlijke herinneringen vastleggen
De speciale momenten die u in het eerste levensjaar van uw kind meemaakt zoals het krijgen van het eerste tandje, de eerst kerst en de eerste keer samen naar buiten zijn onvergetelijk. Het zijn allemaal momenten die u voor altijd wilt koesteren en later samen op terug kunnen kijken. Wanneer u deze momenten door middel van foto’s in een speciaal babyalbum vastlegt zullen ze voor eeuwig bewaard blijven. Plaats de belangrijkste foto’s waar u veel waarde aan hecht bijvoorbeeld op de eerste bladzijden van het fotoalbum. Hier staan leuke illustraties bij waardoor het geheel er nog leuker uitziet. In de verschillende albums is genoeg ruimte voor meer dan honderd foto’s. Zo hoeft u geen momenten weg te laten en kunt u alles uitgebreid toelichten.

Onze tip voor een fotoalbum voor een jongen
Hoewel er binnen ons aanbod een hoop verschillende babyalbums te vinden zijn geven wij u graag onze top 3 weer van fotoalbums voor jongens, zodat u ongetwijfeld de goede keuze maakt.

1. Babyalbum Billy: Het Henzo babyalbum Billy is boekgebonden en voorzien van een linnen omslag in een blauwe kleur. Op de voorkant kunt een foto plaatsen van de baby. Dankzij de 60 pagina’s is er wel plek voor 180 foto’s.

2. Babyalbum lovely blue: In de reeks Lovely vindt u dit prachtige babyalbum met een linnen omslag. Het album biedt genoeg ruimte om persoonlijke herinneringen vast te leggen.

3. Babyalbum blue heart: Het vrolijke babyalbum is geïllustreerd met een groot blauw hart. Het album is ontworpen door het merk Turnowsky en beschikt over een gelamineerde omslag waardoor het goed is beschermd tegen vocht en vuil.

Wanneer u het babyalbum voor een jongen voor 16:00 besteld zullen wij het dezelfde dag nog opsturen. Daarnaast profiteert u bij besteding vanaf 35 euro van gratis verzending en betaalt u altijd achteraf. Meer weten over alle mogelijkheden en voordelen? Contact ons gerust via 0342-416986 of stuur ons een e-mail via info@gebrkoster.nl.