Menu

Audioboeken voor kinderen kopen

Bent u op zoek naar audioboeken voor kinderen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u ook een ruime keus aan audioboeken speciaal gemaakt voor kinderen. Zij zullen zich urenlang kunne vermaken met deze boeken en ook spelenderwijs meer leren.

Wilt u meer weten over onze audioboeken voor kinderen of bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan alle onze audioboeken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het luisterboek die u zoekt.

Onze populairste audioboeken voor kinderen op een rij
Binnen ons ruime aanbod vindt u diverse audioboeken voor kinderen in verschillende thema’s. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een cd over rekenen of een Christelijk cd. Bij ons vindt u het allemaal. Wij zetten onze populairste exemplaren voor u op een rij.

1. CD-rom Bas telt mee
De cd-rom Bas telt mee is ontwikkeld om het getalbegrip van jonge kinderen te stimuleren. Bas en Marieke laten een kast met vier gekleurde laden zien: daar kunnen allerlei leuke spelletjes uit gehaald worden! De CD is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

2. Bijbelse Vertellingen CD 1
Verteld door dhr. H. Schipper en mevr. J.J. den Hertog-van der Woude.
God maakte alles, Geluisterd naar de duivel, Veilig in de ark, Jozef, David en Goliath, De geboorte van de Heere Jezus, De storm op zee.

3. Geflitst luisterboek
Dit luisterboek gaat over een spannend verhaal met Roos en Ruben op de weg. De CD is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bestel audioboeken voor kinderen eenvoudig online
Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld waar u terecht kunnen voor boeken maar u kunt ook audioboeken voor kinderen online bestellen. Wilt u meer weten over onze boeken? Bekijk ons volledige aanbod of kom gezellig langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.

Wanneer u het luisterboek voor 16:00 besteld zal u het de volgende dag in huis hebben. Daarnaast verzenden wij ze gratis bij een minimale orderwaarde van €35,-. Wij kijken er naar uit om uw bestelling in ontvangst te nemen.