Menu

Ansichtkaart kopen

Bent u voor een speciale gelegenheid op zoek naar een wenskaart of wilt u een ansichtkaart sturen met een leuke boodschap? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod kaarten, geschikt voor diverse gelegenheden. Of u nu op zoek ben naar een kaart van een mooi landschap of een kunstkaart. Bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over onze ansichtkaarten of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan alle kaarten en bestel degene die aansluit bij uw wensen direct online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de kaart de volgende dag in huis. Hoe fijn is dat? U kunt voor meer informatie ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Onze populairste ansichtkaarten op een rij
Ons aanbod aan ansichtkaarten is erg divers, daarom hebben wij voor u onze populairste kaarten voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel de kaarten direct eenvoudig online. Wij staan voor u klaar.

1. 5 ansichtkaarten Medley
Deze vrolijke ansichtkaarten zitten in een pakketje van 5 stuks. U kunt ze voor verschillende gelegenheden gebruiken. De foto’s op de kaarten zijn van goede kwaliteit en de kaarten hebben ronde hoeken.

2. Ansichtkaarten feel good
Deze kaarten kunt u per stuk bestellen en hebben afgeronde hoeken en kraft achterkant. U ontvangt hierbij ook een gratis kraft envelop. Bij het bestellen kunt u uw voorkeur aangeven over welke kaart u wilt.

3. Feelgood wenskaarten
Deze dubbele kaarten zijn iets luxer en zijn dubbelgevouwen met kraft envelop. Bij het bestellen kunt u uw voorkeur voor de soort kaart aangeven.

4. Wenskaart QM
Deze schitterende foto kaarten met envelop. De kaarten hebben een formaat van 12 x 12 cm. Bij het bestellen kunt u de voorkeur aangeven welke kaart u wilt.

Bestel uw ansichtkaart eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze ansichtkaarten of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan al onze kaarten en bestel uw favoriet eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de kaart de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij een minimaal orderbedrag van €35,-. U kunt bij ons ook altijd achteraf betalen. Wij sturen de factuur mee in uw pakket en per mail. Laat het gerust weten als u vragen heeft of als we u ergens mee kunnen helpen.