Menu

Als de nacht valt dl.2

€ 21,95 € 6,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Julie Cave
  • Pagina's/nrs.: 394
  • Bestel nr: 9789462781863

Een spannende thriller die ingaat op een allesomvattende vraag: wie is het waard om te mogen leven? En wie is het volgende slachtoffer?

Na het levensgevaarlijke onderzoek naar de Smithsonian-moorden gaat Dinah Harris dagelijks de strijd aan tegen haar alcoholverslaving terwijl ze de brokstukken van haar carrière bij de FBI bij elkaar veegt en een nieuwe weg inslaat. Vanuit de schaduwen slaat een intelligente en angstaanjagende moordenaar toe; een moordenaar die zorgvuldig en systematisch vaststelt wie waarde heeft voor de maatschappij en wie niet.

Dankzij de vaardigheden die Dinah Harris bij de FBI heeft geleerd, weet ze een verband te ontdekken met de duistere wereld van de neo-eugenisten, en hen die de moorden in het openbaar afkeuren, maar er in het geheim heel andere ideeën op nahouden.

Tegen die achtergrond moet Dinah niet alleen haar eigen verleden, maar ook Gods oneindige genade en vergeving leren accepteren. Oude geheimen worden bekendgemaakt, tragedies worden ontdekt, en de verwoestende erfenis van een wetenschap zonder medeleven komt aan het licht.

Als de nacht valt is het tweede deel van de Dinah Harris Mysteries. De auteur, Julie Cave, is getrouwd, heeft twee jonge dochters en woont in Australië.

3 boeken in de serie "Dinah Harris-mysteries"

Het zwijgen opgelegd;

€ 6,95

Als de nacht valt;

voor € 6,95

Het duister wijkt;

voor € 6,95

Setprijs van € 65.85 voor € 15.00


€ 21,95 € 6,95