Menu

Actief besparen

€ 19,95 € 4,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • A. Hooimeijer-Mourits
  • Pagina's/nrs.: 140
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789087182373

Besparen, dat willen we allemaal wel. Maar de praktijk is vaak dat we gemakkelijker geld uitgeven dan dat het erin komt. 
In dit boek geeft Adrianne Hooimeijer (bekend van haar blog Aad Actief) tips en inspiratie om in het gewone dagelijkse leven vaker de hand op de knip te houden. Bewustwording en overzicht zijn de kernwoorden van haar aanpak. Door je in het huishouden bewust te zijn van wat je op allerlei gebieden verbruikt, wordt het veel makkelijker om bij tal van zaken de bespaarknop in te drukken. Door overzicht te houden op je financiën, wordt het veel makkelijker om te kiezen op welke onderdelen je wil besparen. 
Dat besparen alles te maken heeft met een groen en duurzaam leven is een extra reden om met het stappenplan in dit boek aan de slag te gaan. 
De gezellige en humoristische illustraties van Sief benadrukken dat besparen niet in de eerste plaats lastig, maar vooral ook een leuk avontuur is! 

Adrianne Hooimeijer-Mourits is getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. Ze bespaart actief sinds 2017 en houdt een veelgelezen blog bij met laagdrempelige bespaartips: aad-actief.blogspot.nl. 
 


€ 19,95 € 4,99