Menu

500 receptenboek kopen

Houdt u van koken en vindt u het heerlijk om te variëren met diverse eenvoudige recepten? Dan is het 500 recepten boek wat voor u. Er zijn meerdere versies verkrijgbaar, daarnaast wordt er eventueel ook rekening gehouden met bepaalde wensen of diëten. Wilt u meer weten over dit receptenboek? Lees verder.

Het 500 recepten boek
Het 500 recepten boek is er voor ieder die houdt van koken met simpele maar heerlijke gerechten. De recepten verschillen van kleine leuke hapjes tot verfijnde diners en zijn verkrijgbaar voor maar liefst 9.99 euro. Daarnaast zijn de boeken ook verdeeld in diverse categorieën. Ze hebben elk een thema. Wilt u onze 500 receptenboek(en) bekijken? We zetten ze voor u op een rijtje:

- 500 Soepen
- 500 Hapjes
- 500 Barbecuegerechten
- 500 Stoof- en ovenschotels
- 500 Recepten voor 1 persoon

Koolhydraatarme recepten
Bent u aan de lijn? Dan is dat geen probleem. Ook hier wordt aan gedacht met het 500 recepten boek. Er is namelijk een uitgave met ‘500 Koolhydraatarme gerechten’. Dit recepten boek bevat een uitgebreide verzameling aan ontbijt, snacks, hapjes, hoofd- en bijgerechten en zelfs overheerlijke desserts. Wilt u graag zo normaal mogelijk blijven eten? Dan is dit recepten boek ideaal. Het boek bevat vele recepten om de klassieke koolhydraten te vervangen door groenten.

Assortiment recepten boeken
Heeft u het 500 recepten boek al volledig uitgelezen en bent u toe aan wat nieuwe recepten? De Gebroeders Kosters heeft een groot assortiment met nog vele anderen kook- en receptenboeken die u uit kunt proberen. Bent u op zoek naar boeken met specifieke dieetwensen, typisch Hollandse recepten of wilt u heerlijke taarten en gebakjes maken? Dan moet u vooral een kijkje nemen naar al onze recepten boeken.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het 500 recepten boek? Wij helpen u graag verder met de informatie die u nodig heeft. Neem contact op. Ook voor andere boeken adviseren we u graag over de beste keuze.