Menu

500 kookboek

Bent u gek op koken en houd u er van om nieuwe recepten te proberen? Dan zijn de 500 kookboeken wellicht iets voor u. Binnen ons aanbod kookboeken vindt u diverse boeken uit de 500 serie. Hierin vindt u 500 recepten in ieder een eigen thema. De lekkerste recepten komen voorbij. Of u nu gaat voor het 500 soepen boek of het 500 cupcake boek, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over 500 kookboeken of bent u benieuwd naar al onze kookboeken? Bekijk ons volledige aanbod of contact ons gerust voor meer informatie. Wanneer u voor 16:00 bestelt, heeft u de boeken de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat?

Onze favoriete 500 kookboeken
Het aanbod aan kookboeken is erg groot, daarom kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. De serie 500 kookboeken is erg populair en daarom misschien wel iets voor u. Wij zetten onze favoriete exemplaren voor u op een rij. Laat u inspireren en bestel uw favoriet direct online.

500 recepten voor 1 persoon
Dit boek biedt een nieuwe kijk op koken voor één persoon. Het bevat een uitgebreide collectie van klassieke en moderne gerechten voor elke maaltijd. Is dit boek iets voor u?

500 Hapjes
Dit boek bevat 500 recepten die u het water in de mond doen lopen. Ze zijn duidelijk beschreven en makkelijk te bereiden. Ook vindt u vele tips om de juiste ingrediënten te kiezen.  

500 taarten & cakes
In dit boek staan 500 heerlijke recepten voor taarten en cakes, perfect voor feestelijke gelegenheden. Laat u inspireren en kies uw favoriet uit.

500 barbecuegerechten
In dit boek zijn 500 spetterende recepten opgenomen, aangevuld met tips voor het kiezen van de geschikte ingrediënten, de essentiële barbecuetechnieken, het bereiden van eetlustopwekkende marinades en verrukkelijke bijgerechten.

Koop uw 500 kookboek eenvoudig online
Bij Gebr. Koster koopt u heel makkelijk het 500 kookboek dat u op het oog heeft online. Via de bestellen knop bij ieder product kunt u het boek in uw winkelmand doen. Wanneer u voor 16:00 besteld, zal u het boek de volgende dag in huis hebben. Daarnaast verzenden wij het ook gratis vanaf €35,-. Hoe fijn is dat? Bekijk ons volledige aanbod kookboeken of contact ons gerust voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten staan voor u klaar.