Menu

Barre tocht luisterboek

€ 10,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • F.J. Bakker
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789491601026

1. De barre tocht door: F.J. Bakker

Igor gaat samen met vader Andrijkof en moeder Moeskwa en zusje Witska voor het kerstfeest naar de grote stad St. Petersburg. Met de paarden voor de slee wordt de lange reis ondernomen. Onderweg naar de grote stad worden ze achtervolgd door een grote roedel wolven. Zullen ze op tijd zijn voor het Kerstfeest?

Een verhaal voor kinderen vanaf 8 jaar

2. Het liefste wat Hij had door: G. Vogelaar-van Mourik

Hanneke is boos omdat vader met het Kerstfeest niet thuis kan zijn. Vader is uitgezonden. Hartsvriendin Lieke komt langs en verteld dat zij haar moeder zo vreselijk mist. Moeder is een paar jaar geleden overleden en vandaag is het haar verjaardag. Tijdens het Kerstfeest komen opa en oma gezellig langs. Opa is ook verdrietig dat zijn enige zoon is uitgezonden en niet thuis kan zijn. Maar het is toch... Kerstfeest!

3.  Gered door: Jannie Koetsier-Schokker

Mevrouw Snel is aan het breien. Meneer Snel staat op en kijkt uit het raam van het verzorgingshuis. Zijn hart staat bijna stil van schrik van wat hij buiten ziet. Op het ijs van de vijver loopt een jongentje. Zal het ijs het houden...?

Een Oudjaarsverhaal voor kinderen vanaf 8 jaar


€ 10,50