Menu

Roos

Dit product is uitverkocht
€ 14,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Janny den Besten
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789462783539

De hechte band van ouders met hun dochter kan soms ook beknellend zijn …

Een boeiende young adult-roman!

Rosalie, heb je je banden wel opgepompt? Rosalie, je rugtas is topzwaar. Haal er toch wat boeken uit. Pas op Rosalie, het kan glad zijn op het brugje bij het park.
Roos wordt er niet goed van: al die betuttelende adviezen van haar moeder. Altijd is ze bezorgd (vooral wat betreft Roos’ scoliose), en ze bemoeit zich overal mee. Dat is toch niet normaal als je bijna volwassen bent? Als tegenreactie vertelt ze thuis bijna niets meer en gaat ze steeds meer haar eigen gang.

Hoewel Roos aangeeft dat ze niet met haar ouders op vakantie wil, lijkt dit niet tot haar moeder door te dringen. Maar Roos zet haar plannen door, en vliegt zonder dat haar ouders het weten met Harm, Henneke en Jilles naar Cyprus.

Roos geniet volop van zon, zee, strand en cultuur, maar toch zit het stiekeme gedoe ten opzichte van haar ouders haar niet lekker. Jilles kan dan wel denken dat ze lief, aardig en eerlijk is, maar hij zou eens moeten weten …

De gesprekken met Jilles betekenen veel voor Roos. Ze ontdekt dat leven met leugens geen optie is. Maar hoe moet het dan wel? 

Janny den Besten-van Boudestein schreef diverse romans over psychologische thema’s. In deze young adult-roman beschrijft ze de zoektocht van een jonge vrouw naar volwassenheid. 


Dit product is uitverkocht
€ 14,95