Menu
Volgende pagina


Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u verschillende soorten Christelijke agenda’s en kalenders waarmee u eenvoudig speciale gelegenheden, verjaardagen en afspraken kunt bijhouden. Zo vergeet u niet zomaar meer de verjaardag van uw neefje of de afspraak bij de tandarts. De agenda’s en kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en thema’s. Of u nu op zoek bent naar een kleurrijke agenda met bloemetjes of naar een strakke, zakelijke zakagenda. Bij ons vindt u het allemaal. Bekijk ons bovenstaande aanbod of breng een bezoekje aan onze Christelijke boekhandel in Barneveld. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

Verschillende soorten agenda’s
Het aanbod aan verschillende soorten agenda’s is op onze website erg wisselend, er komen regelmatig nieuwe soorten agenda’s bij. Op dit moment vindt u zowel agenda’s die op zondag beginnen maar ook een aantal agenda’s die op maandag beginnen. De agenda’s zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Gaat uw voorkeur uit naar een psalmen agenda die beschikt over fotokaarten die u kunt versturen of bent u meer op zoek naar een schoolagenda voor uw kind? Bij ons vindt u voor ieder wat wils.

Diverse kalenders
Een kalender is een erg makkelijk hulpmiddel als geheugensteuntje wanneer u verjaardagen of speciale gelegenheden wilt noteren. De verschillende weekkalenders zijn verkrijgbaar in verschillende motieven. U kunt er voor kiezen de kalender op te hangen of om hem op tafel of het bureau neer te leggen. De meeste weekagenda’s in ons aanbod beginnen op zondag en eindigen op zaterdag. Bekijk de verschillende kalenders in het bovenstaande aanbod.

Over Gebr. Koster
Gebr. Koster is al sinds 1979 actief binnen de christelijke boekenmarkt. In onze winkel en webshop vindt u een ruim aanbod aan reformatorische boeken en bijbels. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld en ondersteund onze fysieke winkel in Barneveld. Heeft u een vraag of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!