Menu

Jouw eigen dagboek

€ 10,90 € 6,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Evert Kuijt
  • Bestel nr: 9789490165031

Jouw eigen dagboek is bedoeld voor jongeren die elke dag op hun eigen niveau een stukje praktisch bijbelonderzoek willen doen. Zij weten dat de weg tot de zaligheid in Gods Woord wordt aangewezen en dat zij voor hun dagelijks leven in de Bijbel troost en bemoediging kunnen vinden.

De schrijver, Evert Kuijt, heeft de Bijbel laten spreken. Hij koos de teksten zó, dat het geloofsleven in zijn rijkdom wordt uitgestald. De stijl van Jouw eigen dagboek is niet moeilijk, maar zeker ook niet kinderachtig. Jouw eigen dagboek voorziet duidelijk in een behoefte.

 

De schrijver van Jouw eigen dagboek, Evert Kuijt, heeft veel jeugdboeken geschreven. Hij is vooral bekend door zijn Kinderbijbel en Kleuterbijbel, die ook in verschillende talen vertaald zijn.

Hij heeft jarenlang bij het onderwijs gewerkt. Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan met het doorgeven van de Bijbel aan jongeren. Met Jouw eigen dagboek wil hij jou en vele andere jongeren heel praktisch met de Bijbel laten omgaan: elke dag, een heel jaar lang.


€ 10,90 € 6,95