Menu

In de macht van de wreker

€ 8,50 € 5,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • A. van de Graaf
  • Pagina's/nrs.: 186
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055516315
Serie: Speurders in de Alblasserwaard
laatste deel in deze serie

Voorzichtig gaat de deur van de grote schuur open. De man die behoedzaam het donker in stapt, is nauwelijks te zien. Hij besproeit het gebouw rondom rijkelijk met petroleum. Op verschillende plaatsen steekt hij de brand erin en dan rent hij naar de auto. Als hij wegrijdt, ziet hij de vlammen al langs de houten wanden van de schuur omhoog kruipen. Straks zijn alle sporen uitgewist en is hij vrij man!

Onwetend van het dreigende gevaar slapen de vrienden Henk Verheul en Kees Roest op de zolder van de schuur, die hun gevangenis is. Eindeloos hebben ze gepiekerd hoe ze hier vandaan konden komen, maar ze zagen geen enkele mogelijkheid. Op hun brief met de geheime boodschap heeft nog niemand gereageerd. Zou rechercheur Van Dijk hun aanwijzingen niet begrepen hebben? Is de man die zich de wreker noemt, hen dan allemaal te slim af?


€ 8,50 € 5,95